Делта мутацијата е фаќање на давеник за сламка (видео)! Светот е пред глобални конфликти, Македонија и Србија пред дестабилизација….

ХОРОСКОПОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот, покрај м,ногуте мутации не ги даде саканите резултати, Русија и Кина останаа скоро недопрении.

              Западните економии доживеа економски колапси, за да се покријат почна да печатат пари без покритиие (доларот и еврото),

              Се заострија односите помеѓу САД со Кина и Русија, но тука Кина игра двојна улога, чекајќи го исходот помеѓу САД и Русија, за да знаее на која страна да се вклучи.

              Но, не е свесна дека на Кина и престои неминовен брз воен конфликт со САД, во коолиција со Велика Британија, Јапонија, Канада, можно и Австралија.

              „Ѓаволот си дојде по своето“, Обиденетото Кралство, Велика Британија пука по сите шавови..

              Во Канада домородното население ги сруши статутите на кралиците Викторија и Елизабета втора…..

              Соседна Србија и Македоинија се пред дестабилизација….

              Ако не дојде до распуштање на парламентот и предвремени избори Македонија може да влезе во граѓанска војна….

Споделете
Tweet 20