Изборот за „Думата“ (видео) за Западот, ќе биде обид за поткопување на власта на Путин! Србите ќе нема потреба да војуваат за враќање на Косово, Вучиќ ќе ги сотре со вакцините….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Случајот со обоена или шатена револуција во Куба ме е случајно.

              Во прашање се иѐборите во Руската федераија каде „Единствена Русија“ не смее да биде победник, со тоа би се поткопале коренитге на власта на председателот на Русија Владимир Путрин!

              Тука се поставува прашањето „Дали САД и Западот прават сметка без крмар“?

              „Џонсон Џонсон“ освен што исгрли „вакцина“ исфрли и крема за сончање која предиозвикува рак:

              Во соседна Србија на нивниот председател Александар Бучиќ очигчедно му недостасува конзулоијарен псхијатрјски преглед.

              Повикува на третта доза вакцинирање!

              Во Изреаел покрај тоа што се најмногу вакцинирани имаат голем број на заразени, а вакцинирани се со „фајзер“ вакцината.

              Моите анализи на овие теми погледнете ги во моето ведео обраќање:

Споделете
Tweet 20