Планетите предупредуваат: Можна е ликвидација на премерот Заев или насилна смрт, со сопстифицирани методи…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Многумина од вас ќе кажат „Крајнички пак тропа глупости“! Но, без разлика што ќе кажете, без разлика што ми блокираа објави од последните два месеца, не се гледдат, не само објави туку и мои лајкови или коментари за септември и август. Тие тоа што ги  направиле и тој што им наредил не би сакал да им сам во нивната кожа – СОЗДАТЕЛОТ СЕ ГЛЕДА, А ВО УНИВЕРУЗМОТ ПОСТОИ ЗАКОН – РАМНОТЕЖА!

              Вечерва гледајќи ги постовите на социјалната мрежа, особено последниот гаф во Делчево на премерот Заев, љубопитноста ме предизвика, да го погледнам распоредот на планетите, нивното транзитирање, кај премиерот Зоран Заев.

              Моето толкување да биде целосно ми треба неговиот час на раѓање, го немам. Но, во астрологијата постои систем Аries Кој толкува само аспектите на планетите.

              Кога ги видов аспектите на планетите и нивните транзити кај премиерот Зоран Заев, останав без текст. Долго време се двоумем да ли да го пишувам овој текст.

              Во многу мои текстови кажав дека неговото натално Сонце и Марс се во коњукција, а во аспект со наталниот Сатурн (кариера), тоа во многу случаеви зборува за насилно доаѓање на власт (знаеме како дојде на власт), како и насилно заминување од вчаст, што збрува дека преку избори нема да замине од власт.

              За да не бидам погрешно разбран, со текстот ја постирам неговата натална карта со моменталните транзити по Аries системот, кој само не може да определи во која куќи се, Овенот секогаш е на сцеднтот, а Овен е почетокот на првата куќа, затоа и се нарекува Aries систем.

              Кога добро ќе се погледне, деновиве му започна силна коњукција на транзитниот Марс и транзитното Сонце, со неговото Натално Сонце и Марс, како на денот на раѓањее.

              Не би сакал да помислам на најлошо, но ова може да покаже на реализација на она што му дадено од раѓање, насилно доаѓање и заминување од власт.

              Тука не треба да се заборави дека и Меркур (планета на интелектуална енергија) е ретрограден од 26 септември до 19 октомври, а во моментот му е во аспект со наталниот Сатурн, од тие прични не ме изнедуваат негвите нови гафови во предизборната кампања. Деновиве ќе се засилуват, до изборите ретроградниот Меркур ќе граде и во силна коњукција со наталните Марс и Сонце, заедно соп транзитните Марс и Сонце – невиден карамбол откако ја истражувам астрологијата.

              Ова освен обид за насилно симнување од власт (ликвидација) вклучува и сопстифицирани методи.

              Ретроградниот Меркур и овие коњукции му донесоа недостаток на поддршка во Самата партија (од скопското крило), како и отворање на фронт со поранешниот лидер на СДСМ, премиер и председател Бранко Црвенковски.

              Размислувајќи, да ли да го напишам овој текст, ми текна на моето гостување во „Тв Сител“ 2015 година кога почнаа бомбите, кога јасно касжав:

              „Црвенковски Заев го пушти низ вода, со не присуството во Универзалната сала при објавувањето на бомбите“!

              Да ли во моментот скопското крило му пушти пороен дожд, кој треба да го однесе?

              Не е исклучено да грешам во моето толкувањее на говорот на планетите. Затоа со текстот ја постирам наталната карта на премиерот Зоран Заев, со моменталнитетранзити по Aries системот….   

Споделете
Tweet 20