АСТРОКВАЛИТЕТИТЕ ВО ВАШАТА ЛИЧНОСТ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АСТРОКВАЛИТЕТИТЕ ВО ВАШАТА ЛИЧНОСТ   Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во вашата личнист, покрај елементите на Оган, Земја, Воздух и Вода, голем удел имаат и елементите на астроквалитетите. Класичната поделба на астроквалитетите е поделена во три групи: кардинални, фиксни и променливи елементи. На основа на својот знак

повеќе »»

КИМ ПО СРЕДБАТА СО ТРАМП, ЗАМИНА ЗА ВЛАДИВООСТОК ВО РУСИЈА – ДА ГО ПРЕНЕСЕ ИЗВЕШТАЈОТ ОД СРЕБАТА СО ТРАМП!

КИМ ПО СРЕДБАТА СО ТРАМП, ЗАМИНА ЗА ВЛАДИВООСТОК ВО РУСИЈА – ДА ГО ПРЕНЕСЕ ИЗВЕШТАЈОТ ОД СРЕБАТА СО ТРАМП! Пишува: илија Бошков – Крајнички Светски медиуми пренесуваат информација, дека авионот на лидерот на Северна Кореја е забележан во Владивосток. Медиумите на Северна Кореја „демантираат“ дека можеби во

повеќе »»

МАЈК ПЕНС ЈА ПРИЗЕМЈИ МАКЕДОНИЈА, ГО ПОТВРДИ МОЕТО ТВРДЕЊЕ, ОД НАСТАПОТ НА ТВ СИТЕЛ 2015 година, КОГА ЈАСНО КАЖАВ : „МЕЧКАТА, ТАКА ЈА НАРЕКУВАМ РУСИЈА – ЈА СТАВИ ШЕПАТА НА БАЛКАНОТ!

МАЈК ПЕНС ЈА ПРИЗЕМЈИ МАКЕДОНИЈА, ГО ПОТВРДИ МОЕТО ТВРДЕЊЕ, ОД НАСТАПОТ НА ТВ СИТЕЛ 2015 година, КОГА ЈАСНО КАЖАВ : „МЕЧКАТА, ТАКА ЈА НАРЕКУВАМ РУСИЈА – ЈА СТАВИ ШЕПАТА НА БАЛКАНОТ! Пишува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, потпресдателот на САД г-дин Мајк Пенс, деновиве го потврди

повеќе »»

МИЦКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА, ДА МУ ГО ШТИТИ ГРБОТ НА ЗАЕВ – БАРАЈЌИ ОСТАВКА САМО ОД СПАСОВСКИ!

МИЦКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА, ДА МУ ГО ШТИТИ ГРБОТ НА ЗАЕВ – БАРАЈЌИ ОСТАВКА САМО ОД СПАСОВСКИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички Следејќи ги вечарашните информации, околу смртта на малдиот комита Никала Саздовски Саздо, каде се пролееа невина млада македонска крв. Вечерва лидерот на ВМРО ДПМНЕ либералот г-дин Христијан

повеќе »»

ЉУБОВ И КАРМА Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВ И КАРМА   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Љубовта е врховното чувтство од соединувањето на душата. Љубовта е најсветлото цвеќе во букетот од нашите чувства, најмоќната сила, најсилната емоција, најсериозниот урок во животот. Како вашата љубов ќе го издржи тоа огнено искушение?   Нашиот однос

повеќе »»

СРЕДБАТА ПУТИН – ТРАМП НА 16 ЈУЛИ, ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЌЕ ГО ОДНЕСЕ – НА ЧЕКОР ПРЕД БЕЗДНАТА!

СРЕДБАТА ПУТИН – ТРАМП НА 16 ЈУЛИ, ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЌЕ ГО ОДНЕСЕ – НА ЧЕКОР ПРЕД БЕЗДНАТА!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, договорот помеѓу Грција и Македонија што го потпишаа министрите за надворешни работи Коѕијас и Димитров е трагикомичен и неостварлив. Добар аналитичар

повеќе »»