ПРОМЕНА НА ИМЕТО МАКЕДОНИЈА – ЗАПАДОТ ПОСТОЈАНО ГО ПРАВИ СО ВЕКОВИ! ПО ПРОПАСТА НА „ВИЗАНТИЈА“, ПРВ ПАТ ЈА НЕРЕКУВА ГЕРМАНСКИ ЧАУЧНИК, ДРЖАВА СО ИМЕ ВИЗАНТИЈА, НИКОГАШ НЕ ПОСТОЕЛА – ТОА Е ВТОРОТО МАКЕДОНСКО ЦАРСТВО!

ПРОМЕНА НА ИМЕТО МАКЕДОНИЈА – ЗАПАДОТ ПОСТОЈАНО ГО ПРАВИ СО ВЕКОВИ! ПО ПРОПАСТА НА „ВИЗАНТИЈА“, ПРВ ПАТ ЈА НЕРЕКУВА ГЕРМАНСКИ ЧАУЧНИК, ДРЖАВА СО ИМЕ ВИЗАНТИЈА, НИКОГАШ НЕ ПОСТОЕЛА – ТОА Е ВТОРОТО МАКЕДОНСКО ЦАРСТВО!   Подготвил: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, внимателно прочитајте го текстот,

повеќе »»

АСТРОЛОГИЈАТА ВО СЛУЖБА – НА ПРЕДВИДУВАЊАТА

АСТРОЛОГИЈАТА ВО СЛУЖБА – НА ПРЕДВИДУВАЊАТА Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, би сакал да ви ја преставам астрологијата во вистинска слика и што мже да ви даде. Секогаш треба да се раздвојуваат две работи: астрологијата и гатањето. Тука мора да признам, дека многу „мои колеги“

повеќе »»

ПУТИН, ПРЕКУ ОБРАЌАЊЕТО, ПРЕД ГРЧКИТЕ НОВИНАРИ, НА ЗАЕВ МУ ПОРАЧА, ИЗВАДИ ЈА ЛАЖИЦАТА ОД РУСКАТА ЧИНИЈА – ДА НЕ ЈА ВАДАМ ЈАС!

ПУТИН, ПРЕКУ ОБРАЌАЊЕТО, ПРЕД ГРЧКИТЕ НОВИНАРИ, НА ЗАЕВ МУ ПОРАЧА, ИЗВАДИ ЈА ЛАЖИЦАТА ОД РУСКАТА ЧИНИЈА – ДА НЕ ЈА ВАДАМ ЈАС!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Председателот на Руската федерација на Грција и кажа „Грција да не се меша во македонското име и идинтетет“

повеќе »»

ТРАМП ГО РАСТУРА НАТО, МОЕТО ПРЕДВИДУВАЊЕ И ТВРДЕЊЕ – ТРОПНА НА ВРАТА!

ТРАМП ГО РАСТУРА НАТО, МОЕТО ПРЕДВИДУВАЊЕ И ТВРДЕЊЕ – ТРОПНА НА ВРАТА!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Како бомба, во светските медиуми дојде информацијата „САД ЈА РАЗГЛЕДУВА МОЖНОСТА ДА ГИ НАПУШТИ БАЗИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА“! Оваа информација ја потврдува и „ВАШИНГТОН ПОСТ“! Уште во мојот настап

повеќе »»

ППРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ЦВРСТО Е РЕШЕН – ДА НЕ ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!

ППРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ЦВРСТО Е РЕШЕН – ДА НЕ ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!   Пишува Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, ви препорачувам внимателно да го слушнете говорот на председателот г-дин Ѓоре Иванов, неговиот црвст став да не го потпише преспанскиот договорот – договорот за преименување

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 30 ЈУНИ – 7 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа се денови кога пријателите ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот, кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Вторник

повеќе »»