Американски адмирал призна: Со вакви интереконтиментални ракети, не можеме да ја добиеме треттата светска војна (видеа).. Турција склучи договор за производство на руската вакцина „Спутник v“… Лавров отворено за сите афери и „агресивноста на Русија“ во последните неколку години.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Американски адмирал призна: Со вакви интереконтиментални ракети, не можеме да ја добиеме треттата светска војна (видеа).. Турција склучи договор за производство на руската вакцина „Спутник v“… Лавров отворено за сите афери и „агресивноста на Русија“ во последните неколку години.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги

повеќе »»

Зеленски бара средба со Путин, но уште не знае за што би разговарал со Путин (видео)! Зеленски се „разеленува“ со пролетта, пределага средбата да се одржи во Ватикан… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски бара средба со Путин, но уште не знае за што би разговарал со Путин (видео)! Зеленски се „разеленува“ со пролетта, пределага средбата да се одржи во Ватикан… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не можев, да не се насмејам слатко гледајќи го видеото што ви

повеќе »»

Украина одлепи, бара ракети да гаѓа нуклеарни централи во Русија…. Моето предвидување тропна на врата на Франција: Во франција пензионирани генерали повикуваат на државен удар (видео). Русија се закани на САД да се приземји.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Украина одлепи, бара ракети да гаѓа нуклеарни централи во Русија…. Моето предвидување тропна на врата на Франција: Во франција пензионирани генерали повикуваат на државен удар (видео). Русија се закани на САД да се приземји.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Кога започна „бегалската криза

повеќе »»

На зевзекаманија (видео). текстот „Скопското крило го пушта Заев низ вода“ им послужи за добар хумор или сатира. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На зевзекаманија (видео). текстот „Скопското крило го пушта Заев низ вода“ им послужи за добар хумор или сатира. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмејав добро, кога ја погледнав новата емисија на „зезвзекамија“.             Се насмејав кога видов дека мојот текст Им послужил за инспирација,

повеќе »»

Скопското крило го пушта Заев низ вода (видеа)!?Русија го затвора Црното море за странските и воени и државни пловила, да пристагнат до пристаништата на Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Скопското крило го пушта Заев низ вода (видеа)!?Русија го затвора Црното  море за странските и воени и државни пловила, да пристагнат до пристаништата на Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На макакедонската политичката сцена, како и на светската политичка сцена зоврива.                               Денешниот протест покажа

повеќе »»

Светот зоврива! Путин ја затвора Русија поради „корона вирусот“ на 10 дена (2 видеа)? Го запре создавањето на супер лигата… Во Србија луѓето почнаа да одбиваат да се вакцинираат… Фајзеровата вакцина 5 пати повеќе убива од Астро Зеника и Џонсон Џонсон…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Светот зоврива! Путин ја затвора Русија поради „корона вирусот“ на 10 дена (2 видеа)? Го запре создавањето на супер лигата… Во Србија луѓето почнаа да одбиваат да се вакцинираат… Фајзеровата вакцина 5 пати повеќе убива од Астро Зеника и Џонсон Џонсон…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков –

повеќе »»