Дали Русија се подготвува за војна (видео)? Путин повеќе не молчи, започна да ги преваспитува САД и Западот. Тоа го почуствуваа Полска и Чешка за сега, со реципрочните мерки на Русија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Русија се подготвува за војна (видео)? Путин повеќе не молчи, започна да ги преваспитува САД и Западот. Тоа го почуствуваа Полска и Чешка за сега, со реципрочните мерки на Русија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена зоврива, со доаѓањето на пролетта и

повеќе »»

„Го чекам во када мокра ко сирена“, Лиде на Венко му испеа песна (видео)! Дали Васил Гавранлиев ќе добие „корпа“ за Евровизија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„Го чекам во када мокра ко сирена“, Лиде на Венко му испеа песна (видео)! Дали Васил Гавранлиев ќе добие „корпа“ за Евровизија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Лиде(Л.Г, која лично ја знам, пријателка ми е на фејсбук, и имам правено хоропскоп) е на пат љубовниот

повеќе »»

Путин на Бајден му враќа со камата! Покрај 10 дипломати што ќе протера како реципротитет, ќе протера 300 личности од американските дипломатски имисии. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин на Бајден му враќа со камата! Покрај 10 дипломати што ќе протера како реципротитет, ќе протера 300 личности од американските дипломатски имисии. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Руската амбасада во Скопје објави информација за реципретните мерки што ќе ги превземе Русија, по протерувањето на

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите, комуникативноста ќе ви биде зголемена. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и

повеќе »»

Планетите над Македонија (натални карти и видео): Македонија пред предвремени избори, на примерот Заев му се заканува атентат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Планетите над Македонија (натални карти и видео): Македонија пред предвремени избори, на примерот Заев му се заканува атентат….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Натална карта на Македонија со моменталните транзити Драги пријатели, деновиве се случувааат многу скандали и афери.             Протестите започна со

повеќе »»

На 122 милиони американци и се заканува смрт за 2-3 години! (видео)? Глобалистите во САД спроведуваат масовен геноцид преку вакцинирањето, пренесува бугарски портал.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На 122 милиони американци и се заканува смрт за 2-3 години! (видео)? Глобалистите во САД спроведуваат масовен геноцид преку вакцинирањето, пренесува бугарски портал.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав без тескст, кога го прочитав бугарскиот портал, кој во текстот презентираше американско видеео.             Бугарскиот портал:

повеќе »»