ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Основал: Илија Бошков—Крајнички Новинар по вокација! Професионален астролог- специјалност политичка астрологија. Основач и главен уредник на списанието „Хороскоп“ од 1995 до 2012 повеќе »»