АРХИВА

ХИПОТЕЗИ ИЛИ РЕАЛНОСТ… КОЈ ГИ УНИШТИ СОДОМ И ГОМОР? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ХИПОТЕЗИ ИЛИ РЕАЛНОСТ… КОЈ ГИ УНИШТИ СОДОМ И ГОМОР? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Некои историчари сметаат дека Содом е уништен од земјотрес, но други  тврдат дека бил нападнат од вонземјани. Наводно има докази дека древните царства се уништени со атомско или слично такво оружје.

повеќе »»

Путин повторно стана татко?… гимнистачарката Алина Кабајева му родила близнаци „тврдат“ британски медиуми… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин повторно стана татко?… гимнистачарката Алина Кабајева му родила близнаци „тврдат“ британски медиуми… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Добро е познато дека претеседателот на Руската Федерација Владимир Владимирович зад себе има еден брак, од кои има деца. Српскиот пртал http://webtribune.rs/iz-proverene-britanske-kuhinje-putin-drugi-put-otac-alina-kabajeva-rodila-blizance/?utm_source=pushengage&utm_medium=pushnotification&utm_campaign=pushengage излезе со наслов: ОД „ПРОВЕРЕНАТА“

повеќе »»

Милошевски индеректно се огради од некои одлуки на Мицковски… Ивонредна дебата на Грчева и Милошевски… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Милошевски индеректно се огради од некои одлуки на Мицковски… Ивонредна дебата на Грчева и Милошевски… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Внимателно двапати ја изгледав дебата помеѓу Солза Грчева и Антонијо Милошевски. Во дебатата немаше победник, двата соговорници, аргументирано ги иизнесуваа своите ставови. Ставовите на Солза

повеќе »»

Да ли Заев е пред ликвидација??? Столтенберг го разголи НАТО: Не можеме да влеземе во конфликт со Кина, НАТО е регинална воена сила… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Заев е пред ликвидација??? Столтенберг го разголи НАТО: Не можеме да влеземе во конфликт со Кина, НАТО е регинална воена сила… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На заминување од функцијата, која се наскоро  очекува, генералниот секретар на НАТо Јанс Столтенберг во Франција со

повеќе »»

Иран му порача наТрамп: Сите наши агресори заминаа во Историјата – Иран опстана.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Иран му порача наТрамп: Сите наши агресори заминаа во Историјата – Иран опстана.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Иранскиот министер за надворешни работи Џавид Зариф му одговори на твитот на преседателот на САД Доналд Трамп за заканата “званичен крај на Иран“. Иранскиот министер за надворешни

повеќе »»

„Иван Ицелителот“ млад „забега“. Се споредува со Нострадамус и Баба Ванѓа… Ќе треба да побара „исцелување“ во некоја псхијатриста инстуција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува; Илија Бошков – Крајнички

„Иван Ицелителот“ млад „забега“. Се споредува со Нострадамус и Баба Ванѓа… Ќе треба да побара „исцелување“ во некоја псхијатриста институција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува; Илија Бошков – Крајнички Мора да признам, одамна се немам толку насмејано, кога еден пријател ми го прати „предвидувањето“ на „Иван Ицелителот“, со барање

повеќе »»
MacedonianAlbanianBulgarianEnglishGreekRussianSerbian
error: Content is protected !!