Новинар по вокација! Професионален астролог- специјалност политичка астрологија.

 

Основач и главен уредник на списанието „Хороскоп“ 1995 до 2012. „ХОРОСКОП“ беше единствено списание што излегуваше без реклами, донаторства или помош од Министерств за Култура.
Излегуваше цели 18 години, од кои 12 години на два јазика, единствен медиум што излегуваше на два јазика во Македонија! Драги читатели, живееше и опстануваше блаодарение на ВАС – исклучиво од продажба!

 

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20