Почитувани идни соработници,

Секакви прашања во врска идни можности за соработка, маркетинг и рекламирање  ќе може да добиете на следниот мобилен 078 215 911

Mесечната посета на нашата веб страница http://horoskop-krajnicki.mk/ јавно ја покажува бројчаникот којшто е поставен и таа од месец на месец се’ повеќе се зголемува.

Се надеваме на успешна и долгогодишна соработка

Ваш Илија Бошков Крајнички


Контакт инфо

Телефон: 078 215 911

Адреса: булевар Асном 156 населба Ново Лисиче

Скопје Македонија

FACEBOOK LINKS
Facebook Profile: https://www.fb.com/ilija.boskov1
Facebook Page
https://www.fb.com/Horoskop-Krajnicki-224824710927471/?ref=br_rs
Facebook Group
https://www.fb.com/groups/325182584172911/?ref=br_rs

 

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20