НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми – ДО 14–ти март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми – ДО 14–ти март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односот со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6951" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти февруари- ДО 07–ми март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти февруари- ДО 07–ми март 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6911" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 22-ри февруари- ДО 29–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 22-ри февруари- ДО 29–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6838" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 15-ти февруари- ДО 22–ри февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 15-ти февруари- ДО 22–ри февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот. Духот ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6802" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми февруари- ДО 15–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми февруари- ДО 15–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ќе ви донесат ренесанса во одност со нив. Во вторник и среда емоциитре ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6754" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 01-ви февруари- ДО 08 ми февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 01-ви февруари- ДО 08–ми февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6716" align="left"]
[divider_top]