НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 11 август – 18 август Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 11 август – 18 август   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивнополе. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. На многу Овнови можат дадонесат нова љубов или врска, плодноста ќе ви биде зголемена. Понеделник,

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 04 август – 11 август Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 04 август – 11 август   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота и недела се денови кога емоциите ќе ви бидат насоени кон парите и материјалните работи. Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална основа, отколку на емотивна. Понеделник, вторник и

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 28 ЈУлИ – 04 август Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 28 ЈУлИ – 04 август   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота и недела пријателие ќе се обидат да влијат врз вапиот емотивен живот, денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Понеделник, вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 21 ЈУЛИ – 28 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 21 ЈУлИ – 28 ЈУЛИ   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота и недела ќе почувствуввате блокади и пречки на емотивно поле. Во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Не ви се поволни за влегување во нова љубов или врска. Понеделник,

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 7 ЈУлИ – 14 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

  ОВЕН – Сабота, недела и понеделник, емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи, се ќе гледате низ призмата на парите, со што и љубовта нема да биде исклучена. Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална отколку на емотивна основа. Вторник

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 30 ЈУНИ – 7 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа се денови кога пријателите ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот, кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Вторник

повеќе »»