САД започна војна со биогенетско оружје против Кина и жолтата раса? Се обидуваат да соберат руски ДНК… Путин им порача: „Оставете ги да прават што сакатт, ние ќе го направиме нашето“! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД започна војна со биогенетско оружје против Кина и жолтата раса? Се обидуваат да соберат руски ДНК… Путин им порача: „Оставете ги да прават што сакатт, ние ќе го направиме нашето“! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се поставува прашањето далиСАД современите војни почнаа да ги

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6856" align="left"]
[divider_top]

Орбан: престанете да лажете, миграциите се организирана инвазија на Европа, доаѓат само воено спосбни мажи… Орбан ги потврдимоите анали и тврдења од 2016 година дека „бегалската криза“ е инвазија на Евроапа… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Орбан: престанете да  лажете, миграциите се организирана инвазија на Европа, доаѓат само воено спосбни мажи… Орбан ги потврдимоите анали и тврдења од 2016 година дека „бегалската криза“ е инвазија на Евроапа… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Премиерот на Унгарија Виктор Прбан ги потврди моети анализи

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6853" align="left"]
[divider_top]

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 22-ри февруари- ДО 29–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 22-ри февруари- ДО 29–ти февруари 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6838" align="left"]
[divider_top]

Силата на астрологијата? До кој степен Хитлер бил под влијание на својот астролог? Каква е улогата на астрологијата врз нацистичките водачи на третиот рајх во Германија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Силата на астрологијата? До кој степен Хитлер билпод влијание на својот астролог? Каква е улогата на астрологијата врз нацистичките водачи на третиот рајх во Германија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се поставува прашањето до кој степен Хитлер бил под влијание од астролозите, од блискиот соработник

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6833" align="left"]
[divider_top]

Путин влезе во кошмарен период! Ердоган му се закани со последен ултиматум: Сиријските сили да бидат повлечени од Илдиб, да не ги напаѓаат протурските терористи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин влезе во кошмарен период! Ердоган му се закани со последен ултиматум: Сиријските сили да бидат повлечени од Илдиб, да не ги напаѓаат протурските терористи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички По неуспешните преговори во Москва Ердоган им постави ултиматумна Москва, веднаш да бидат повлечени сиријските

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6830" align="left"]
[divider_top]

Турција во Сирија ќе ги „руши“ руските авиони! „Блумеранг“: Турција од САД бара да купи ракетни системи „патриот, да ги „руши“ руските авиони… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Турција во Сирија ќе ги „руши“ руските авиони! „Блумеранг“: Турција од САД бара да купи ракетни системи „патриот, да ги „руши“ руските авиони… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се надевам, дека овој текст нема да го прочита претседателот на Руската Федррација Владимир Путин.             Ќе

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6827" align="left"]
[divider_top]