НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 30 ЈУНИ – 7 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа се денови кога пријателите ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот, кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Вторник

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 22-29 ЈУНИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во петок, сабота и првата половина на недела, не ви се поволни, ќе ви донесат блокади и пречки, обрнете внимание на финансиите и здравјето. Втората половина на неделата, како и понеделник, вторник и среда ќе ви го врати оптимизмот, работите ќе ги земете во свои

повеќе »»