КОИ ПАРА-МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КОИ ПАРА-МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Зодијакот и езотеричното Знакот во кој сме родени ги покажува нашите астролошки карактеристики и говори за нашите парапсихолошки склоности. Од постанокот на светот, човекот настојува да го спознае светот околу себе. Еден од методите на

повеќе »»

Победата на Ердоган во Турција е победа и и на Путин над САД и ЕУ(видео анализа)!..по победата на Ердоган да ли престојат верско-граѓански војни во Германија и франција…престои воен конфликт Турција – Грција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Победата на Ердоган во Турција е победа и и на Путин над САД и ЕУ(видео анализа)!..по победата на Ердоган да ли престојат верско-граѓански војни во Германија и франција…престои воен конфликт Турција – Грција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Победата на Ердоган во Турција е

повеќе »»

Старо-нови откритија АУРАТА – СУПЕРДЕТЕКТИВ НА 21-ОТ ВЕК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Старо-нови откритија АУРАТА – СУПЕРДЕТЕКТИВ НА 21-ОТ ВЕК ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Вдахнувајќи космичка енергија, или прана, новородениот издишува преработена енергија во вид на аура. Таа останува со него с# до смртта и секогаш е точен индикатор за внатрешната состојба. Поимот аура е познат

повеќе »»

Зеленски не смее да се врати во Киев!? Од 3 мај е излезен, по дроноите испуикани кон Москва. Ветровите во Полска донесоа радијација, од уништеното оружје збогатено со уранијум во Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски не смее да се врати во Киев!? Од 3 мај е излезен, по дроноите испуикани кон Москва. Ветровите во Полска донесоа радијација, од уништеното оружје збогатено со уранијум во Украина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички По дроновите кои беа упатени кон Москва, кон Кремаљ,

повеќе »»

Зеленски е човек на Путин – анализата се потврди! Зеленски ги одал времето и кординтатите на врховниот командан Залужни на русите… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков крајнички

Зеленски е човек на Путин – анализата се потврди! Зеленски ги одал времето и кординтатите на врховниот командан Залужни на русите… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков крајнички Поранешнишниот пратеник на „врховната Рада“ (парламент на Украина), Илија Кива кажа дека во русија пртотекоа информациите за времето и локацијата

повеќе »»

Зеленски целиот се изгуби! Отиде во Саудијска Арабија, од рапските држави да бара помош..Изреал е во постојани војни со арапските соседи, а тој е со еврејско потекло… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски целиот се изгуби! Отиде во Саудијска Арабија, од рапските држави да бара помош..Изреал е во постојани војни со арапските соседи, а тој е со еврејско потекло… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не ми се веруваше кога го читав текстот на https://webtribune.rs/zelenski-nije-u-potpunosti-razumeo-gde-se-nalazi-to-je-bila-kap-koja-je-prelila-casu/ на веб трибуне.

повеќе »»