Вистинскиот Бајден е починат(видео)!? По министерот за МВР на Украина Зеленски е следниот на ред… Еврејското лоби седна на кинеското столче…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Вистинскиот Бајден е починат(видео)!? По министерот за МВР на Украина Зеленски е следниот на ред… Еврејското лоби седна на кинеското столче…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Руските медиуми пренесуваат информација дека падот на украинскиот хеликоптер во областа „“Браво“ во киевскиот регион, воУкраина,

повеќе »»

Магичен круг на часовите и сезоните ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Магичен круг на часовите и сезоните ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како што секој ден од месецот има своја нумеролошка вибрација, така и секој час на деноноќието има своја астролошка честина, којашто влијае врз излачувањето на нашата биоенергија. Важно е да знаеме, дека кога станува

повеќе »»

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Понеделник е тежок ден, петок (особено ако е 13-ти) – уште повеќе. Секој месец не’ пречекува бројот 13 (независно во кој ден од седмицата е), а да не ги споменуваме црните вторници или разните ужасни четвртоци. Може

повеќе »»

КАРИЕРА – 12 ПАТИШТА КОН ВРВОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КАРИЕРА – 12 ПАТИШТА КОН ВРВОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички За да направиш кариера можеш да работиш од зори до мрак. Но тогаш нема да ти остане време за ништо друго. Да избереш професија, а за изборот подоцна да не жалиш, не е лесна

повеќе »»

КРСТАЛЕН ОРАКУЛ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички

КРСТАЛЕН ОРАКУЛ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички На почетокот од секоја култура, човекот користел различни средства за гатање, барајќи одговор на секојдневните проблеми или за донесувањето важни решенија. Обично мудрецот, или старешината на племето се консултирал со прашувачот. Но демес одговорите на прашањата, често ги

повеќе »»

Да ли Украина е пророштвото на Исус(видео анализа)?! Исус: „Ерусалим што не ме позна соседиетие ќе те ограбат и разурнат, ќе го немаш овој лик!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Да ли  Украина е пророштвото на Исус(видео анализа)?! Исус: „Ерусалим што не ме позна соседите ќе те ограбат и разурнат, ќе го немаш овој лик!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Не можев во целост да го склопам мазаикот за Исус и оно

повеќе »»