ОД 26-ти ЈУЛИ МЕРКУР ТРГНУВА РЕТРОГРАДНО – ПРЕСТОЈАТ ПРОТЕСТИ СО МОЖНИ КОНФЛИКТИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОД 26-ти ЈУЛИ МЕРКУР ТРГНУВА РЕТРОГРАДНО – ПРЕСТОЈАТ ПРОТЕСТИ СО МОЖНИ КОНФЛИКТИ!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички            Драги пријатели, согледувајќи ја ноќеска наталната карта на Република Македонија со моменталните планети, целосно се расонив – не ми се допадна оно што го видов. Во еден од

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=654" align="left"]
[divider_top]

БЕНКИТЕ ЈА ОТКРИВААТ ИДНИНАТА Пишува: Илија Бошков – Крајнички

  БЕНКИТЕ ЈА ОТКРИВААТ ИДНИНАТА   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Бенките по средината на градите навестуваат материјално обезбеден живот, макар и без големо богатство.   Бенките на десната града означуваат склоност кон чести успони и падови.   Бенките на левата града означуваат дека нејзината стопанка

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=636" align="left"]
[divider_top]

НЕРАЗУМЕН ПОТЕГ НА ВЛАДАТА, ГИ УНИШТУВА КАРИЕРИТЕ – НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕРАЗУМЕН ПОТЕГ НА ВЛАДАТА, ГИ УНИШТУВА КАРИЕРИТЕ – НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ! Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, останав без текст, кога се појави нформацијата, дека владата во сабота на 14 јули ќе слави уценото, условено добивање на покана за влез во НАТО – ако смениме вековното

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=537" align="left"]
[divider_top]

ЗАЕВ ГО ДПРЕ ПОЛИТИЧКО ДНО! Пишува: Илија Бошков Крајнички

ЗАЕВ ГО ДПРЕ ПОЛИТИЧКОTO ДНО! Пишува: Илија Бошков Крајнички Сраги пријатели, останав без текст, читајќи ја веста, особено кога ја водов фотката на порталот 24мк Ево го линкот https://press24.mk/zaev-go-bakna-penkaloto-koe-mu-go-podari-stoltenberg-foto Каде ја донесува следната информација со наслов „Заев го бакна пенкалото кое му го подари Столтенберг (фото). Понатаму

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=528" align="left"]
[divider_top]

ПО СРЕДБАТА НА ПУТИН И ТРАМП – ПАЃААТ ВЛАДИТЕ ВО ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА?! Пишува Илија Бошков – Крајнички

ПО СРЕДБАТА НА ПУТИН И ТРАМП – ПАЃААТ ВЛАДИТЕ ВО ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА?! Пишува Илија Бошков – Крајнички Коолициониот партнер на владата на Ципрас во Грција, г-дин Панос Каменос, за грчката информативна егенција АНА-ИПА изјавил, дека договорот од „ПРЕСПА“ нема да се имплентира, дека Македонија нема да

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=523" align="left"]
[divider_top]

МЕРКУР Е РЕТРОГРАДЕН…… Пишува Илија Бошков – Крајнички

МЕРКУР Е РЕТРОГРАДЕН……   Пишува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, внимавајте од 27 јули до 19 август, Меркур ќе се движи ретроградно (повратен, неповолен од) во знакот Лав. Веројатно се прашувате зошто да се внимава на ретроградниот Меркур. Меркур е мала планета и по димензиите потсетува

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=516" align="left"]
[divider_top]