Путин нека му ја мисли (видео): САД и Бајден ќе „ги замрзнуваат“ златните резерви на Русија.. Путин девојките и жените повеќе нема да го сакаат – „без злато“.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин нека му ја мисли (видео): САД и Бајден ќе „ги замрзнуваат“ златните резерви на Русија.. Путин девојките и жените повеќе нема да го сакаат – „без злато“.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ  Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не ми се веруваше кога го гледав и слушав видеото. Во САД,

повеќе »»

Зеленски да ли одлепи (видео)? Зеленски се закани на ЕУ, ако не ја запрат војната интрервенција на Русија, ќе го запре транзитот на гас низ Украина…. ХОРОСКОПП КРАЈНИЧКИ Пидготвиол: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски да ли одлепи (видео)? Зеленски се закани на ЕУ, ако не ја запрат војната интрервенција на Русија, ќе го запре транзитот на гас низ Украина…. ХОРОСКОПП КРАЈНИЧКИ Пидготвиол: Илија Бошков – Крајнички Влодомир Зеленски од сите стррани добива „корпа“, му го вртат грбот. Не е исклучено

повеќе »»

КОЕ ОКО ТИ ТРЕПЕРИ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

КОЕ ОКО ТИ ТРЕПЕРИ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Многу од деловите на телото некогаш ни даваат знак по кој што може да се ориентираме во дадена ситуација. А тоа чувство што го создаваат тие всушност е плод на претскажувачко сознание. Мнозина од нас го

повеќе »»

ЕУ и НАТО му удрија шлаканици на Зеленски (видеео).. ЕУ и НАТО нема да му испорачат авиоон, но ќе му дадат 500 милиони евра, да ли се доволни за „свеќи“?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЕУ и НАТО му удрија шлаканици на Зеленски (видеео).. ЕУ и НАТО нема да му испорачат авиоон, но ќе му дадат 500 милиони евра, да ли се доволни за „свеќи“?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Председателот на Украина Влодимир Зеленски, комичарот или евреинот (предстелот на

повеќе »»

Фронтотот е отворен, кој ќе победи, влашкото лоби „Моско поле – СДСМ“ или „егејци“ – ВМРО ДПМНЕ?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Фронтотот е отворен, кој ќе победи, влашкото лоби „Моско поле – СДСМ“ или „егејци“ – ВМРО ДПМНЕ?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Не сакам погрешно да бидам разбран, ја сум етнички македонски новинар аналитичар, простете но немам ништо влашко. Ако имав нешто влашко како аналитичар

повеќе »»

ЗАШТИТА ОД МАЃЕПСУВАЊЕ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЗАШТИТА ОД МАЃЕПСУВАЊЕ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Множество народни суеверија, коишто се практични начини за заштита, беа заборавени во годините на научниот материјализам. Денес тие подзаборавени совети, активно го користат, често квалификуваните лажливци. Тие не вчудоневидуваат со свиоте предлози, за претскажување на судбината, обично

повеќе »»