ПРЕДСЕДАТЕЛОТ НЕ ГО ПОТПИША – ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕИМЕНУВАЊЕ НА ДРЖАВАТА

ПРЕДСЕДАТЕЛОТ НЕ ГО ПОТПИША – ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕИМЕНУВАЊЕ НА ДРЖАВАТА   Пишува Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, моето предведување и анализа во мојот новогодишеннаспат на „НАША ТВ“ 2016-2017 година јасно укажав, дека се во рацете на председателот. Тоа до сега се покажа како точно. Прво

повеќе »»

Магичен круг на часовите и сезоните

  забавна астрологија   Магичен круг на часовите и сезоните   Пишува: Илија Бошков – Крајнички              Како што секој ден од месецот има своја нумерологична вибрација, така и секој час на деноноќието има своја астрологична честина,  којашто влијае врз излачувањето на нашата биоенергија. Важно е

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 22-29 ЈУНИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во петок, сабота и првата половина на недела, не ви се поволни, ќе ви донесат блокади и пречки, обрнете внимание на финансиите и здравјето. Втората половина на неделата, како и понеделник, вторник и среда ќе ви го врати оптимизмот, работите ќе ги земете во свои

повеќе »»

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 000 денари КОМПЛЕТНИ – НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ) НА 30-ина СТРАНИ – 2. 000 денари Споделете 20

повеќе »»

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, гледам многу коментари на „аналтичари“, кои само ги прераскажуваат информациите, за кои во соседна Република Србија има добра поговорка, во која нашите „аналтичари“ можат се постоветат – поговорката е “РАДИО МИЛЕВА“! Но,

повеќе »»

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“!

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“! Бачев тврди дека по наредба на министерот Оливер Спасовски се тепани македонските граѓани, кои мирно протестираа против договорот за промена на вековното и уставно име РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Исто така тврди, дека составот на полицајците што го тепале народот, 90

повеќе »»