Путин го деимилитизра НАТО (видео анализа)! Путин економски ги распаѓа ЕУ и НАТО преку Украина. Зеленски е во главната улога. Да ли се води војна со харпови

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: илија Бошков – крајнички

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20