НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11-ти- ДО 18ти март 2023 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и бедела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате подедршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивни поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Уште оваа недела ќе вии недостасува енергија, тешко ќе ги заврушувате започнатите работи. Имунитетот на организмот ви е намален. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите.  

Подетално што ве очекува можетее да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БИК Во сабота и недела оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции и авантуризам. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Миожна е кратка врска или авантура на работа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле.  Уште оваа недела ќе имате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријаели. Многу врати кои за вас беа затворени за вас ќе се отворат. Политиката и современите срества најмногу ќе ве привлекуваат. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари, можни се конфликти на финансиско поле.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, можни се многу блоокади и пречки на емотивно поле. Ќе бидат проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ви бидат поради статус, отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Неделава поволна ви е на деловно поле, ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Поволно е за започнување на сопствен бизнис. Полни сте со енергија, нема да трпите подредена улога. Ќе поседувате лидерски квалитети.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РАК Сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции и авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Неделава поволна ви е за работа со странство, за патувања, за надобразба. Обрнете внимание во односите со соседите, можни се конфликти. Ќе бидете склони кон повреди.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЛАВ Во сабота и недела емоците ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе3 ги воспоставувате на деловна основа. Понеделник, вторник и срееда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, популарноста кај спротивниот пол ќе ви се зголеми. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади и пречки на емотивно поле,, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Уште оваа недела ќе ве следат многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Обрнете внимание на политичките активности, како и во односите со пријателите, можни се чести конфликти, конфликти кои можат да донесат раскин на пријателство.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ДЕВИЦА Сабота и недела ќе ви донесат поволнипромени на емотивнополе. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловно поле, отколку на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни на емотивно поле, ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Поволна ви е за започнување или расчитување на судски спорови ако ги имате. Обрнете внимание во односот со колегите претпоставените. Нема да трпите подредена улога,     

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ТЕРЕЗИЈА Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите, од кои можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Понедечник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ги поставите на деловно поле, отколку на емотивно. Неделава поволона ви е на деловно поле. Вашата доминација во однос на колегите и сороботнице ќе се почувствува. Ќе ви се даде можносдт да напредувате. Обрнете внимание во однос со странците и личностите од друга религија, како и на патиувањата надвор од земјата.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СКОРПИЈА Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во понедечник, вторнмик и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашниѕе и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Ова медела можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа можна е поголема добивка. Ибрнете внимание на здравјето и финансиите, како и во работата со туѓите пари, позајмиците и кредитите.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СТРЕЛЕЦ Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските повеќе ќе ги воспоставувате на материјална, отколку на емотивна основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате подршка од роднините и другарите на емотивнополе. Ќе бидете склоникон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите, од кои можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Оваа недела најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија или услужни дејности. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и во настапите во јавноста.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЈАРЕЦ Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Вреските ќе ви бидат на финансиска основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе се обидата да влијаат врз вашиот емотивен живот. Можна е кратка и брза врска. Оваа недела комуникативноста ќе ви биде зголемена, лесно ќе склучувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите.. Ќе ви се даде можност да скличите поволна трговска зделка. Обрнете внимание на деловно поле, особено во односот со колегите и сороботниците.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ВОДОЛИЈА Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле.. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, ворник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни соп емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матерријалните работи. Врските ќе го воспоставувате на материјална основа. Неделава поволна ви е на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во одмосот со партнерот идецата. Можна е страсна авантура.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РИБИ Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлиуките што ги донесувате на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Полни сте со енергија, нема да трпите подредена улога, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односите со домашните и родителите. ;ожни се чести конфликти.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА
НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА
ДЕСЕТИНА  СТРАНИ 2.000 денари
СОЛАРНИ
НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20