ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти јули- ДО 2–ри до 9 септември 2023 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Неделава ќе ви донесе поволни промени на деловно поле. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и на судските спорови ако ги имате.   

Подетално што ве очекува можетее да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БИК Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе чувствувате депресивност, чувство на несаканост. Во понеделник, вторник и среда расположението ќе ви се врати. Ќе бидете полни со емоции, склони кон промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Се ќе гледате низ призмата на парите, па и љубовта. Неделава поволна ви е на емотивно поле, можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со колегите и на здравјето.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од од пријателите на емотивно поле, ќе влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи чувство на депресивност, на несаканост. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, кон промени на расположението. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Неделава поволна ви е за работа со недвижнини, трговија или услужни дејности. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се конфликти.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РАК Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ви бидат поради статус, отколку од емоции. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Ова е период кога комуникативноста ќе ви се зголеми, лесно и брзо ќе воспоставувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Поволно и е за трговски зделки. Обрнете внимание во односот со родителите и домашните, можни се конфликти и проблеми.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЛАВ Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоците ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе бидат повеќе поради статус, отколку од емоции. Во четвртоки петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена врска со некого од пријателите. Периодот поволен ви е на финансиско поле, ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, како и на кратките патувања.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ДЕВИЦА Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Влегивте во период кога енергијата ви се вфраќа, повторно работите ќе ги земете во свои раце. Вашата доминација ќе се почувствува, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Ќе бидете склони кон претерано трошење на пари, можни се конфликти на финасиска основа.    

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ТЕРЕЗИЈА Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и седа не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во четврток и петок опримизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со рмоции, како и со авантуризам, можна е кратка авантура или врска со странец, со личност од друга религија. Периодот не ви е поволен, ќе почувствувате недостаток на енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Ќе поседувате лидерски квалитети, нема трпите подредена улога.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СКОРПИЈА Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон ртаботата, кон настаните на работа. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Понедлник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донеат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Влезени сте во период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, тоа ќе ви помногне полесно да ги завршувате работите. Ќе ви се отворат многу врати. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Ќе бидете склони кон конфликти, но и кон повреди. Ќе ви се создадат силни и таинстени непријатели, кои нема да бират срества против вас. Можни се конфликти со соседите.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА
НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА
ДЕСЕТИНА  СТРАНИ 2.000 денари
СОЛАРНИ
НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СТРЕЛЕЦ Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле, можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Чевтрток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. ЧПопуларноста кај спротивниот пол ќе ви се зголеми. Наоѓате се во најубавиот период кога е кариерата и работата во прашање. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Поволно би е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со пријателитте и на политичките акривности. Можен е раскин на старо пријателство или озбилен конфликт.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЈАРЕЦ Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Можете да очекувате поддршка на емотивно поле од партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Влезени сте во период кога дтранаската религија и филозофија најмногу ќе ве привлеркуваат. Можни се подолги патувања, патувања надвор од земјата. На работа нема да трпите подредена улога. Можни се конфликти со претпоставените и колегите.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ВОДОЛИЈА Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски, кон заљубување. Во понеделник вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на рмотивно поле. Четврток и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Во односите со партнерот и децата ќе доживеете ренесанса. Периодот не ви е поволен. Можни се многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, кредитите и позајмиците. Обрнете внимание на подолгите патувања, како и во односите со странците и личностите од друга религија.

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РИБИ Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјално поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка на емотивно поле од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон заубување, кон брзи врски. Во четврток и петок емциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ова е период кога популарноста ќе ви се зголеми. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Риби ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започпнување или расчистување на судски спорови. Можни се главоболки, конфликти на финансиско поле, особено ако е во прашање наслество.  

Подетално што ве очекува можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА
НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА
ДЕСЕТИНА  СТРАНИ 2.000 денари
СОЛАРНИ
НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари


Споделете
fb-share-icon
Tweet 20