ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

ПИшува: Илија Бошкоцв – Крајнички

Џокерот на Путин Ким е во Русија (видео)! Путин му ги преставува најновите ракети, подготвени за Ким. САД ја наоружува Украина Путин Северна Кореја….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

ПИшува: Илија Бошкоцв – Крајнички

Во мојот текст

http://horoskop-krajnicki.mk/?p=10391

јасно укажав дека лидерот на Северна Кореја Ким е џокерот на Путин. Во моментот се наоѓа Во Русија, каде Путин лично му ги покажува новите ракети на саемот во Владивосток. Знае дека ким многи ги саја ракетите, само со нив се игра, постојано испробава нови…

            Ова може да се анализира и протолкува како порака до САД: „Виа ја наоружувате Украина – јас на другар ми Ким ќе му „продадам“ некоја ракета. Му објаснив дека ракетите не се под санкции на САД, Јачпонија и Јужна кореја, како и на базите на САД….

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20