ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На Зеленски му престои ликвидација(видео)! Валериј Залужни го повика народот да се крене против Зеленски, да се спаси Украина од уништување….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Моите анализи се потврдуваат, претседателот на Украина (малото Хитлерче) кој од Украина ќе чправеше „ГОЛЕМ ИЗРЕАЛ“ одброени му се деновите. Во една од моите анализи укажав дека на крајот ќе биде ликвидиран, но се прашував дали САД (работоваците) или украинскиот народ ќе го ликвидира. На Русија не им одговара, оправдување им е за воената операција.

            Началникот на воените сили на Украина Валериј Залужни го повика народ да се кренат и да го срушат Володимир Зеленски, заканувајќи му се дека ќе осговара, за уништување наУкраина. Го окривува дека сакал да го ликвидира

            Не коректно од Валериј Залужни да го крева народот против џокерот на Путин, ќе мора Владимир Путин побрзо да ја завршува играта.  

Погледнете го внимателно видеото, има српски превод

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20