ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Дали НАТО се растура(видео анализа)?! Германија се подготвува за враќање на територија од Полска. НАТО покажува немоќ пред рускиот ПВО с-400 Американските бази во Сирија и Ирак под постијано ракетирање…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа анализа: Илија Бошков – Крајнички

            НАТО не може да најде одговор на ракетите на рускиот ПВО систем с-400 кои ништо не препуштаат – имаат голем домет и брзина:

Залужни го одготвуваат за преговори:

Американските Бази во Сирија погидени со серија од ракетни напади како и во Ирак:

Во средоземното море падна американски хиликптер,каде загинале 5 американски специјалци:

Германците се подготвуваат за војна со Полска, за враќање на територија:

Повеќе во видео анализата:

Се создава нови мултиполарен свет – еднополарниот свет заминува. Русија и Кина ги поделија сферите на влијаниа, на САД му останува англосаксонскиот блок, но дали и сите заподноевропски земји. Германија, Франција и Унгарија се обидуваат да се ослободат од американското влијание

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20