ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и анализа: Илија Бошков – Крајнички

Геополитика 2024(видео анализа): Зеленски е главниот играч на Путин – му нафрла топки, Путин ги реализира во голови. Еврејско лоби и Изреал Зеленски заедно со Њетањаху ги погребува…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и анализа: Илија Бошков – Крајнички

Пред нас е година, поточно 2024 година ќе биде година на големи геопилитички промени. Како образован аналитичар (со диплома од Хугословенскиот Институт за новинарство во Белград од 1986 година), но и како личност што астрологијата и парапсхилогија ги истражува од 1983 година настаните што се случуваат на политичката сцена лесни ми се зачитање.

            Доволно ми беше првата изјава на претседателот на Украина Володимир Зеленски (инаку со еврејско потекло): „Од Украина ќе правиме голем Изреал“, веднаш ја прочитав како рушење на дивеењето на еврејското лоби, кои инаку владее со САД, светска банка, ММФ…

            Изреал е наместен, Хамас кој е нивна творба, кој гиздрибла и вовлече во војна.

Ако Изреал не се вразуми и не се согласи веднаш за прекин на воените операции и создавање на две држави:

 Изреал ЌЕ БИДЕ ИЗБРИШАН од картата на светот.

Слична судбина ја очекува и Велика Британија – САД ќе биде немоќна да помогне или нтервенира…

Повеќе во видео анализата: 

   

Во видеото направив лапсус мисто МОСАД кој е тајната служба на Изреал, ја нарекоб М6 која е служба на Велика Британија

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20