ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: ИлијаБошков – Крајнички

НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 13- 20ти април 2024 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: ИлијаБошков – Крајнички 

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите, кон домашните. Од нив ќе добиете поддршка на емотивмо поле. Во вторник и среда ви престојат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружѕваат ќе потрае уште оваа недела. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Ќе дојде до ваше разубување, љубовта ќе ви биде двигател за многу активности. Обрнете внимание што потпишувате, какви одлуки донесувате, како и во односот со колегите и роднините.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.00
0 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

БИК Во сабота, недела и понеделник комуникативноста ќе ви се зголеми. Можете да очекувате поголема поддршка од роднините и другарите, можно е и пократко патување. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и домашните. Од домашните и родителите можете да очекувате поголема подршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Уште оваа недела ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги заврувате зашпочнатите работи и обврски. Не ви е поволно за нови почетоци. Обрнете внимание во односот со партнерот, соседите, колегите и другарите.   

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 д

енари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

БЛИЗНАЦИ Петок, сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална отколку на емотивна основа. Во ворник и среда можете да очекувате подрдршка од роднините и другарите на емотивноп поле. Ќе бидете склони кон заљубување, кон љубов на прв поглед. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од родителите и домашните ќе имате поголема поддршка на емотивно поле. Оваа недела најмногу ќе ве привлекува политиката и современите технички срества. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон промении на расположенито. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите иматеријалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Уште оваа недела ви е поволно на деловно поле, особено кога е во прашање кариерата. Поволно ви е за промена на работното место или фирмата. За започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со колегите и претпоставените. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

ЛАВ Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположенито. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална основа. Неделава ќе бидете исполнети со авантуристички дух. Страната религија и филозофија најмногу ќе ве опривлекуваат. Можна е врска со странец или личност од друга религија. Обрнете внимание во односите со роднините.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

ДЕВИЦА Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат на одлуките што ќе ги донесувате на емотивно поле. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во четврток и петок ви се враќа расположебието. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Неделава не ви е поволна. Ќе биде исполнета со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите, како и во односите со колегите и роднините. Промените на времето ќе ги почувствувсате.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во вторник и среда можетеда очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се ибидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи чувсто на депресивност, на несаканост. Неделава популарноста ќе ви се зголеми. ќе се најдете во центар на многу настани, некои Терезии ќе се појават и во медиумите. Обрнете внимание при настапите во јаноста, како и во судските спорови ако ги имате.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

СКОРПИЈА Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, нивно влијание врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Уште оваа недела ќе се чувствува вашата доминација на работа, особено во однос на колегите и сороботниците. Обрнете внимание во односите со колегите,  можно е да бидете вовлечени во озборување или некоја афера на работа.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

СТРЕЛЕЦ Сабота, недела и понедделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе бидете склони кон љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ги воспоставувате поради статусот октколку од емоции. Меделава поволна ви е на емотивно поле. Можете да очекувате поддршка од партнерот и децата на емотивно поле. Плодноста ќе ви биде зголемена. Можна е паралелна врска. Во исто време ќе симпсатизирате повеќе личности.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

ЈАРЕЦ Сабота, недела и попнеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми попууларноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе бидат исполнети со многу блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Не е исклучено тоа се случи со странец или личност од друга религија. Неделава најмногу активности ќе видат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка. Поволно ви е за работа со недвинини, трговија и услужни дцејности, за семеен бизнис. Обрнете внимание во односот со роднините и домашните. Вашиот дом и домот на вашите родители може да бииде предмет на озборување.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

ВОДОЛИЈА Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ги воспоставувате на деловно поле, отколку на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во одност со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, ќе ви донесат многу блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Неделава комуникативноста ќе ви биде зголемена, можете да очекувате подршка од роднините и другарите. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите.  

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

РИБИ Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни поромени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Неделава поволна ви е на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволлно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Ќе бидете склони кон прекумерно тршење на пари.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ– 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ– 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30– ина СТРАНИ– 3.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20