ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Хороскоп видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Неделен Хороскоп од 20 до 27 април

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа на неделен хороскоп: Илија Бошков – Крајнички

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30 –и на СТРАНИ – 3 000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СОПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3. 000 денари

ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ, ОБИДЕТЕ СЕ САМИ ДА СИ ЈА ПРОТОЛКУВАТЕ НАТАЛНАТА КАРТА. ТОА ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ СО ПРВАТА, ЕДИНСТВЕНАТА, ПРОФЕСИНАЛНА КНИГА ЗА АСТРОЛОГИЈА – НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК. ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ САМИТЕ ПОДОБРО; КАКО И ОНИЕ ШТО ВЕ ОПКРУЖУВААТ. ЦЕНА – САМО 1.500 денари

ИНФОРМАЦИИ ЗАКНИГАТА НА ТЕЛ. 078 215 911

и

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20