Гервоски поминува во контраофанзива по изјавата на Заев (видео).. Геровски да ли е предодреден за рушење на влади?. Скандолот со рекетот го откри, учествуваше во рушење на владата на Георгијевски и Груевски… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков- Крајнички

Гервоски поминува во контраофанзива по изјавата на Заев (видео).. Геровски да ли е предодреден за рушење на влади?. Скандолот со рекетот го откри, учествуваше во рушење на владата на Георгијевски и Груевски…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил: Илија Бошков- Крајнички

Споделете
MacedonianAlbanianBulgarianEnglishGreekRussianSerbian
error: Content is protected !!