НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти октомври ДО 19ти октомври

Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на располжението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четвток и петок можете да очекувате поддршка од роднините у другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи  врски. Влезени сте во период кога популарноста ви е зголемена, ќа се најдете во центар на многу настани. Обрнете внимание во односите со партнерот, можни се чести конфликти. Периодот не ви е поволен за влегување во нова љубов или влегување во сериозна врска. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четвврток и петок емоциите ќе ги насочете кон парите и материјалните работи.Се ќе гледате низ призмата на парите. Врските ќе ги воспоаставувате на материјална основа. Поволни период за работа продолжува, вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Влегувате во исклучително поволен период за љубов. На многу слободни Бикови им престои нова љубов или влегувањње во сериозна врска. Оние што се во врска ќе доживеат ренесанса во односот со партнерот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, пријателство може да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Творечката енергија ви е зголемена. Поволно е за Близнаците што дсе во уметноста или работата им е пооврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисноо, љубовта и работата, на многу Близнаци им престои врска на работа или поврзана со работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врскте ќе водспоставувате повеќе поради стус, отколку на емотивно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Најмногу активности ќе ви се одвиват во домот ичли ќе бидат поврзани со домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Ќе доживеете ренесанса во односпот со партнерот и децата. На многу слободни Ракови им престои нова љубов, влегување во сериозна врска. Плодноста ќе ви биде зголемена. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ги насочете кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе воспоставувате врски. Родителите и домашните ќе се обидат да влијаат врз вашиот љубовен живот, врз одлуките што ги донесувате во љубовта. Ќе дојде до разубувување на вашиот дом, можно е ново парче мебел да внесете. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле, можни се многу блокади пречки, проследени со љубоморни сцени. Во вторник и среда оптимизмот ви се враќа, духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Влезени сте во најубавиот период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, можете да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Ќе бидете склони кон заљубување, кон љубов на прв поглед, кон кратки и брзи врски. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот полол. Вторник исреда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади пречки, проследени со љубоморни ипосесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптоимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции и авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Вашата доминација во однос на останатите знаци ќе се почувствува на секој чекор, особено во однос на оние што ве опкружуват. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Се ќе гледате низ пртизмата на парите, па и љубовта нема да биде исклучена. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренеснса во односот со партнерот. Ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, ќе ви донесат влокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во период кога ви недостасува енергија, кога потешко ги завршувате започнатите работи. Љубовта ќе ви биде двигател за многу активности, ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот. На многу слободни Скорпии ќе им донесе нова љубов, влегување во сериозна врска. Ќе дојде до ваше разубувување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата, ќе ви бидат поволни на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ги насочете кон ртаботата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле, Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели, многу врати кои за вас беа затворени ќе бидат отворени. Периодот не ви е поволен за љубов, ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Не ви е поволно да влегувате во нова љубов или врска, особено не во сериозна врска. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви биддат насочени кон домот.  Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник исреда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Влезени сте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата, ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Пријателство и љубовта ќе ги поистоветувате, можно е пријателство да ви помине во врска.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки врски. Во вторник исреда емоциите ќе ви бидат насочени кн домот. Од одомашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Оптимизмот ви се враќа, најмногу ќе ве привлекува страната религија и филозофија, особено источната. На многу Водолии им престојат подолги патувања, патувања надвор одземјата. Врските ќе ги воспоставувате поради статус, ќе можете да го споите убавото и корисното, љубовта и работата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матеијалните работи. Врските ќе ги воспоставувата на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во четврток петок можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Домашните ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Духот ќе ви биде испонет со авантуризам, најмногу ќе ве привлекуваат странците. Можна е врска со странец или личност од руга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денариСподелете
Tweet 20