НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти октомври до 26ти октомври

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно пое. Емоцииите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во Четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловно поле. Од среда влегувате во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка на емотивно поле од роднините и другарите на емотивно поле, од оние што ве опкружуваат. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле.  Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот. Од среда популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Бикови ќе се појават во медиумите. Ќе можете да склучите поволни партнерства. Поволни ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако имате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги цоспоставувате на финансиска основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, од оние што ве опкружуват. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Од среда влегувате воповолен период за работа. Вашата доминација во односот на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Ќе ви се даде можност да напредувате. Пововлно ви е за започнување на сопствен ббизнис. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле, од оние што ве опкружуваат. Ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот. Од среда влегувате во поволен период за љубов. Ќе доживиете ренеса во одност сопартнерот и децата. Ќе ви се зголеми творечка енергија. Периодот е поволен ако работата ви е поврзана со деца или уметноста. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. ќе ве следат љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на распоожението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во четврток ипеток емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Од среда влегувате во период кога најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот ќе ви биде поволен за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Ќе ви се даде можност да го зголемите недижниот имот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Во сабпта, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат раположението, ќе ве осполнат со емоции. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Од среда комуникативноста ви се зголемува, лесно и брзо ќе склучувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ви престојат кратки патувања. Ќе ви се даде можност да склучете поволна трговска зделка. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус.. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Од среда влегувате во поволен финансиски период, ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Од среда енергијата ви се враќа, работите повторно ќе ги земете во свои раце. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви се појават многу блокади пречки на емотивно поле, во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни ипосесивни сцени. Во вторни и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Од среда влегувате во неповолен период. Ќе ви недостасува енергија потешко ќе ги завршувате започнатите работи и обврски. Не ви поволно за нови почетоци. Обрнете внимание во односите со соседите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четвртток и петок ви се враќа оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Од среда можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Ќе ви се остварат многу неостварени желби. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четвртток и петок ви се враќа оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Од среда можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Ќе ви се остварат многу неостварени желби. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и деата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ги насочете кон работата, кон астаните на деловно поле. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисното, љубовта и работата. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ремесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Од среда оиптимизмот ви се враќа, работите повторно ќе ги земете во свои раце. Поволни ви е ако сте во високото образованите, ако работата ви поврзана со патувања. поволно е за полагање на испити, за надобразба. На многу Риби им престојат подолги патувања, патувања надвор од земјата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

Споделете
Tweet 20