НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 26-ти октомври до 2ри ноември

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влезени сте во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансите и здравјето. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Од четврток обрнете внимание во односот со роднините и колегите, можете да бидете вовлечени во финансиски скандал. Промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви дфонесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, мкожат да ви донесат блокади пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Бикови ќе се појават во медиумите. Од четврток обрнете вноимание во одсносот со партнерот и судските процеси ако ги имате. Можен е љубовен скандал или паралелна врска. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Денови кога треба да се обидете и во игрите на среќа. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон ннастаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Влезени сте во поволен период на деловно поле. Ќе ви се даде можност да напредувате. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Сепак, од четврток обрнете внимание во односот со колегите. Ќе има обиди да бидете вовлечени во озборување или скандал на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со децата и партнерот. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работата. Влезени сте во период кога ви е зголемена творечката енерхија. Поволно ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Од четврток обрнете внимание во односот со партнерот и децата. Можна е паралелна врска или љубовен скандал, како и несакана бременост. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, од оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски, кон заљубувањње. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијааат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата, преку кои ќе доживеете радост. Влезени сте во период кога најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, троговија и услужни дејности. Од четврток обрнете внимание во односот со родителите и домашните. Вашиот дом може да биде предмет на озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во вторник и среда , можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаарт врз вашиот емотивен живот. Влезени сте во период кога комуникативноста ви е зголемена, кога лесно и брзо ќе склучувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Од четврток обрнете внимани во одност со роднините и другарите. Ќе се обидат да ве вовлечат во озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете исполнети со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Влезени сте во поволен период на емотивно поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Од четвврток обрнете внимание на финансиско поле, да не бидете вовлечени во финансиска афера. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Енергијата ви се враќа, работите повторно ќе ги земете во свои раце, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Вашата доминација вои однос на оние што ве опкружуваат ќе се полувствува на секој чекор. Од четврток обрнете внимание што потпишувате, какви договори склучувате, како и во односите со колегите и роднините. Можете да бидете вовлечено во озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Можно е пријателство да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Периодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, потешко ќе ги забвршувате работите, имунитетот на организмот ви е намален. Од четврток обрнете внимание во односот со колегите, роднините и соседите, да не бидете вовлечени во озборување. Промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работата. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Не е исклучена врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Влезени сте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени, ќе ви се остварат многу неостварени желби. Од Четврток обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Можно е да бидете вовлечени во озборување поврзано со некого од пријателите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви буде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можана е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните наделовно поле. Можна е врска на работа или поврзана со работата. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Периодот исклучитечлно ви е поволен кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Од четврток обрнете внимание во односите со колегите и препоставените. Можно е да бидете вовлечени во озборување или афера на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оиптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризаам. Можна е кратка авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Периодот поволен ви е заа работа со странство, за патување, за полагање на испити, за надобразба. Многу Риби ќе заминат на подолги патувања, патувања надвор од земјата. Од четврток обрнете вниманире во односите со странците и личностите од друга религија, како и во односите со роднините. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

Споделете
Tweet 20