НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 9-ти– до 16-ти ноември

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота инедела ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матеијалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините, другарите оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Влезени сте во потежок период исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти со роднините и колегите на финансиска и имовинска основа, промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубомрни и посесивни сцени со партнерот. Во понеделник, вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Бикови ќе се појават во медиумите. Тешко ќе можете да се сконцетрирате само кон една личност, можна е паралелна врска или кратка авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателстгото и љубовта. Понеделник, вторникк и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. љубоморни посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор, ќе ви се понудат сомнителни зделки. Обрнете внимание да не бидете вовлечени во озборување или скандал на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги восоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во понеделник, вторник и среда можете да о;екувате поддршка од пријателите на емотивно поле. ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотиве живот. Можно е пртијателство да ви помине во врска. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Љубовта ќе ви биде двигател за многу активности. можна е паралелна врска или несакана бременост, како и проблеми со деца.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции но и со авантуризам, можна е кратка авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насоченик он работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок емоиите можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, можно е пријателство да ви помине во врска. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Обрнете внимание во односот со родителите и домашните. Вашиот дом може да предмет на озборување. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела не ви се полни на емотивно поле, ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни ипосесивни сцени со партнерот. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот ви се враќа, духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Комуникативноста ќе ви се зголеми, лесно и брзо ќе склопувате врски, можно и кратко патување. Обрнете внимание во односите со роднините и колегите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, можни се блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Влезени сте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, поволно е за инвестици или вложувања. Внимавајте да не бидете вовлечени во озборување или финансиски скандал. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади ипречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Дојдоа вашите пет минути. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Внимавајте што потпишувате и какви договори склучувате. Можете да бидете вовлечени во озборување.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со парнерот и децата. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловнои поле. Можна е кратка врска на работа. Во четврток и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Периодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, имунитетот на организмот ви е намален. Обрнете внимание во односот со клегите, роднините и соседите, можете да бидсете вовлечени во озборување. Промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на на емтивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во односите со партнерот и децата ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон работата, кон настаните на деловно поле. Влезени сте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели, ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во четврток ипеток можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во тое односи ќе доживеете ренесанса. Влеговте во поволен период кога е во прашање работата икариерата, ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е зазапочнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со колегите и претпоставените. Не исклучено да бидете вовлечени во озборување или скандал на работа.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во понеделник, вторник исреда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Периодот поволен ви е за патување, учење, полагање на испити, за работа со с6транство. Не е исклучено да заминете на подолго патување, патување надвор од земјата. Обрнете внимание во односот со странците и личностите од друга религија, како и со подалечните роднини. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денариСподелете
Tweet 20