НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 7-ми декември ДО 14декември

Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Ва зависност како ќе се чувствуватењ, така и одкуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матеијалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална ааоснова. Во четврток и петок мжете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки брзи врски. Периодот поволен ви е за работа со странство патување, како и за надобразба и полагање на испити. Обрнете внимание а финансиите и здравјето. Можни се конфликти на имовинска основа.
Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кончести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влезени сте во неповолен пењриод исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се чести конфликти со партнерот. Периодот не ви поволен за влегување во сериозна врска. Можна е страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност,чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со патнерот. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во период кога популарноста ви е зголемена, кога ќе се најдете во центар на многу настани, многу Близнаси ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови. Обрнете внимание во односите со клегите,можни се конфликти. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Во сабота и недела емоциите ќе ги насочете кон работара и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да вклијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни ипосесивни сцени со партнерот. Влезени сте во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволни ви е за започнување на сопствен бизнис, за промена на работното место или фирмата. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ –  Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам,, можна е кратка авантрура. Во пнеелник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспосавувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во четврток ипеток можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Влезени сте во период кога творечката енергија ви е зголемена, Поволно ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односоте со домашните и родителите. Ќе бидете склони кон повреди во домот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно пое. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни ипосесивни сцени со  партнерот. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот, духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка авантура. Во четврток ипеток емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во овој период најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија или услужни дејности. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните. Обрнете внимание во дносите со роднините и другарите, со оние што ве опкружуваат, можни се чести конфликти.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА –Сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во оодносот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот поле. Понеделник, втирник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склучувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Можни се конфликти на финасиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидатнасочени кон работата, кон настаните на деловно оле. Врските повеќе ќе ви видат на деловно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во однодсот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади ипречки на емотивно поле, љубоморни ипосесивни сцени со партнерот. Влезени сте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Нема да трпите подредена улога, ќе поседувате лидерски квалитети. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насолени кон партнерот и децата. Во дносите со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врскте ќе ви бидат повеќе на деловно  поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во  односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вашата доминација во однос на останатите знаци, особено во  однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдее на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односите со соседите, можни се конфликти. Во овој период склони сте кон повреди и чести главоболки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоцииите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Понеделник, вторник и среда ќе ви донеат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат нассочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви видат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Влезени сте во неповолен период, период кога ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работитете. Обрнете внимание во односите пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА –  Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидсете склони кон кратки и брзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во дносите со нив ќе доживеете ренесанса. Ово е период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Обрнете внимание односите со колегите и претпоставените, можни се кнфликти на деловно поле. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските повеќе ќе ви бидат на финасиска основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од дмашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Влезени сте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис, Обрнете внимание на подолгите патувања, како  и во  односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денариСподелете
Tweet 20