НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 28-ми декември ДО 03Јануари

Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Можно е пријателство да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубморни и посесивни сцени со партнерот. Четврток и петок ќе ви го вратат расположението, ќе бидете плни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Од нова година обрнете внимание на долгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во дносите со странците и личностите од друга религија.
Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работатата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Од нова година брнете внимание на финансиите и здравјето, можни се конфликти на имовинска основа, како и проблеми со здравјето. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе би биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка авантура или врска. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четвтток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Влезени се во период исплнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финсансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајнмиците и кредитите. Периодот не ви е поволен да влегувате во сериозна врска. Во односот со партнерот ќе преовладуват љубоморни посесивни сцени. Од нова година можни чести конфликти со партнерот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, љубоморни ипосесивни сцени со партнерот. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспостувате повеќе поради статус. Влезени сте во период кога ќе ви се зголеми популарноста. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Ракови ќе се појават во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Од нова година обрнете внимание на работата, во односот со колегите, можни се чести конфликти. Ќе бидете склони кон повреди на работа, можни се чести главоболки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Период поволен ви е за работа, ќе ви се даде можност да напредувате. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволни ви е за започнување на сопствен бизнис или за промена на работното место. Од нова година обрнете внимание во  односот со партнерот и децата, можни се проблеми или чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вгторник и среда ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади ипречки, љубоморни ипосесивни сцени со партнерот. Творечката енерија ќе ви се зголеми. Периодот поволен е за Девиците што се во уметноста, на кои работата е поврзана со деца. На многу слободни Девици им престои нова љубов, влегување во сериозна врска,плодноста ќе ви биде зголемена. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се чести конфликти. Не ви поволна заа работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание на комуникациите, особено со роднините и другарите, можни се чести конфликти, не е исклучен ракин на врска или комуникација. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете а очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и деецата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Комуникативноста ќе ви се зголеми, лесно и брзо ќе склопувате врски, ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Ви престојат ктратки патувања. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Можни се конфликти на финансиска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник мкжете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петѕок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влезени сте во поволен период на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Вреските што ќе ги воспосатавувате повеќе ќе бидат на матриијална основа, отколку на емотивна. Ќе бидете склони кон конфликти, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските што ќе ги воспоставувате ќе бидат на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Влезени сте во период на многу нови почетоци, вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Љубовта ќе ви биде двигател на многу активности. Од нова година ќе бидете склони кон конфликти, бидете подалеку од конфликтите со сиоседите. Можни се чести главоболки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете исполнети со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Ќе бидете скони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Ово е период кога ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите, ќе ви се соададат силни и таинствени непријатели, непријатели кои нема да бираат срества против вас. Не ви е поволно за влегување во нова љубов или врска, во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени.  Обрнете внимание на политичките активности и во односите со пријателите, можен е раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Вторник и среда ќе ви го вратат расположението, ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспостсавувате на материјална основа. Ово е период когаа можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Многу врати ќе ви се отворат кои до сега за вас беа затворени. Не е исклучено пријателство да ви помине во врска. Бидете подалеку од конфликтите со претпоставените и колегите. Можни се чести конфликти на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денариСподелете
Tweet 20