НЕДЕЛЕНХОРОСКОП ОД 04- ДО 11 Јануари

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. нВо четврток и петок можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно пполе. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Влезени сте во  поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис, за промена на работното место или фирмата. Обрнете внимание на патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Ако студирате можни се конфликти со префесорите, не ви е поволно за полгање на испити.
Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувстввувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Периодот поволен ви е за работа со странство за патувања, многу Бикови можат да заминат надвор од земјата. Поволни ви е за учење, надообразба, полагање на испити. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти на финансиска основа, особено кога се во прашање имотните односи. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле, ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни ипосесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Период не ви поволен, можни се многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти со партнерот, обрнете внимание на судските процеси и во настапите во јавноста. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, не е исклучено пријателство да ви  помине ви врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Четврток и петок ќе ви го вратат располжението, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во период когха популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Ракови ќе се појават во медиумите.Ќе склучите поволни партнерства. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорови. Обрнете внимание во односот со колегите и соработниците, можни се чрести конфликти. Ќе бидете склони кон повреди на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со паертнерот. Влезени се во поволен период за работа, ќе ви се даде можност да напредувате. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внмимание во односот со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет сио оптимизам, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, можно е пријателство да ви помине во врска. Влезено сте во период кога можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Поволни ви е за работа со деца или ако сте во уметноста. Следете ги редовно игрите на срреќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност,чувство на несаканост, љубоморни и  посесивни сцени со партнерот. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Најмногу активности ќе ви  сеодвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти со роднините и другсарите, ќе бидете склони кон конфликти во комуникациите.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со  љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склучувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Можни се конфликти на финансиска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врскуте ќе ви бидсат повеќе на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот,ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во поволен финансиско период, печалбата ќе ви се зголеми. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Енергијата ви се враќа, нема да трпите подредена улога, ќе поседувате лидерски квалитеи. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренеесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние кои ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односите со соседите, можни се чести конфликти, кои нема поволно да завршат за вас. Ќе ве следи нервоза и склоност кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловно пооле. Влезени сте во период кога ви недостасува енергија, кога ќе ви се создадат силни и таинствени непшријатели, не ви е поволно за нови почетоци, потешко ќе ги завршувате започнатите работи. Обрнете внимание на политичкие активности и во односите со пријателите. Не е исклучено да ви донесе раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднните и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и домашните. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Вчезени сте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Мопжете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Бидете подалеку од конфликтите со претпоставените.Нема да трпите подредена улога.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20