НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11- ДО 18 Јануари

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота можете да очекуѕвате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во недела, и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Ви престојат поволни промени на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работа. Во четврток  и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Влеговте во најубавиот период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволни ви е за нови почетоци, за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на подолгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините, другарите, они што ве опктужуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кн кратки врски. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во вторник и среда ви престојат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе дсоживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Периодот поволен ви е за патувања, за работа со странство, за учење и полоагање на испити. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари. Можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините, другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе вио бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотино поле. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во  односите со нив ќе доживеете ренесанса. Ово е период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се чести конфликти со партнерот, но не е исклучена и страсна врска. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота ќе бидеТЕ поЛни со емоции, во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјачните работи. Врските ќе воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склон кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од родителите и домашните можете да очекуватр поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, некои Ракови ќе се појават во медиумите. Ќе склучите поволни парттнерства. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорови. Можни се конфлкти на работа, ќе бидете склони кон поврееди на работа.  

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот, Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда можете да олчекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле, ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате. Перриодот поволен ви е за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со парттнерот и децата, мкожни се проблеми и чести конфликти.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда враќа ви се расположението, ќе бидет6е полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четгврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста, работата ако ви е поврзана со дееца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Можни се конфликти во домот со росдителите.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работа и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Во вторник и среда ќе ве следи депресивност, чувсто на несаканост, љубоморнии и  посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението.  Најмногу активности ќе ви се одвбиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, тровија и услужни дејности. Поволно е за семеен бизнис. Можни се конфликти со роднините и другарите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота оптимизмот ви се враќа, духот ќе ви се исполни со емоции, но и авантуризам. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Четвртток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Можни се кнфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе бидете склони кон депресивност, ќе ве следи чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоциии, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток ипеток можете да очекувате подршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Влеговте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, побрзо ќе доаѓате до пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Ќе поседувате лидерсаки квалитети, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник можни се блокади и пречки на емотивно поле, ќе ве следат љубоморни ипосесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статусот. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Бидете подалеку од конфликтите, особено со соседите. Можни се чести главоболки, склони  ќе бидете кон  повреди. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со патртнерот, ќе ви  ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го враттат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влеговте во период кога ви недостасува енергија, кога потешко ги завршувате работите, имунитетот на организмот ви е намален. Обрнете внимание на политичките активности и во односот со пријателите, можен е раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односот со  нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и поонеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ви бидат на деловна основа. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат  блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени. Најмногу ќе бидете насочени кон политиката и современите технички срества. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за васс беа затворени. Обрнете внимание во односот со претпоставените, можни се конфликти, на работа нема да трпите подредена улога.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата

ИЗРАБОТКАНАХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ –2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20