НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25 јануари- ДО 01 февруари 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кртатка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле, ќе ве следи чувство на депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на материјална основа. Влезени сте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат, можете да земете активно учество во политичкиот живот. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. нОбрнете внимание во односот со стртанците и личностите од друга религија, како и на долгите патувања, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работатата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради стаус. Во нердела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе се обидат да влиајаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле, ќе ви се врати расположението. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во поволен период кога е прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, ќе дојде до ваша доминација во однос на колегите. Поволно ви е за промена на работното место или фирмата. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти на финансиско поле, особено кога се во прашање имовинските односи. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ве се исполни со емоции, но и со авантуризам. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе гопоистоветувате пријателството и љубовта. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувствго на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Периодот поволен ви е за работа со странство, за патувања, за учење или полагање на испити. Обрнете внимание во односот со партнерот, можни се чести конфликти, но и некоја страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота може да ви донесе блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емкоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Влезени сте во потежок период, исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти на работа, ќе бидете склони кон повреди на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Сабота поволна ви е на емотивно поле, ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Може да ви донесе блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка брска или авантуризам. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Лавови ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Обрнете внимание во односите со партнерот и децата, можни се проблеми и чести конфликти.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влезени сте во поволен период за работа. Ќе ви се даде можност да напредувате, ќе се почувствува вашата доминација во однос на колегите. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Можни се конфликти со домашните и родителите, чести конфликти во домот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоиите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ги насочете кон работата, кон настаните на деловно поле. Вторник исреда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат попурноста кај спротивниот пол. Влезени сте во поволен период за љубов, ако работата ви поврзана со уметноста, со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е погоолема добивка. Можни се конфликти со роднините и другарите, оние што ве опкружуваат. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Же се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ги насочете кон работата, кон астаните на деловно пооле. Можна е кратка врска на работа или поврзана со работа. Чевтрок и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно пооле. Ќе ви донесаат ренесанса воодносот сопартнерот. Ќе ви ја зголемата популарноста кај спротивниот пол. Најмногу активности ќе ви бидат насочени кон домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле, ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во вторник и среда ви престојат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисното, љубовта и работата. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Ќе бидете исполнењти со енргија, склони кон конфликти. Ќе посеувате лидерски квалитети, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка на емотивно поле од родителите и домашните. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односот со нив ќе доживеете ренесанса. Влеговте во најубавиот период годинава на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односот со соседите, можни се чести конфликти, како и главоболки. Ќе бидете склони кон повреди. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате ќе бидат на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка на емотивно поле од роднините и дргарите и оние што ве опкружуваат. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Вашата доминација во однос на останатите знаци, во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односот со пријателите и политичките активности. Можен е раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Периодот не ви е поволен. Ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Обрнете внимание во односот со колегите и претпоставените, можни се конфликти на работа.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20