НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 01-ви февруари- ДО 08–ми февруари 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Најногу ќе ве привлекува политика и современите технички срества. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Обрнете внимание на подолгите патувања, патувањата надвор од земјата. Обрнете внимание во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините, другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Период поволен ви е кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопсттвен бизнис, за промена на работното место или фирмата. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти на имовинска основа, како и чести главоболки, ќе бидете склони кон повреди. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Оптимизмот ви се врати, полека работите ќе ги земете во свбои раце. Периодот поволен ви за работа со странство, за патувања, за учење, за полагање на испити, за надобразба. Страната ртелигија и филозофија најмногу ќе ве привлекува, особено источната. Обрнете внимание во односот со партнерот и на судските процеси, ако ги имате.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршкас од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, ќе ве слееди депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и  посесивни сцени. Четврток ипеток ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во период исполнет со блокади и  пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позаајмиците и кредитите. Можни се конфликтио со колеги, не ви поволно за менување на работното место или фирмата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насоченикон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекуѕвате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Лавови ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Можни се конфликти со партнерот или децата. Не е исклучена страсна авантура.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник оптимизмот ви се враќа. Духот че ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, можна е кратка врска со некого од пријателите. Влезени сте во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во одност со родителите и домашните, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Вторник и среда оптимизмот ќе ви го вратат. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток е петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или ако работата ви е поврзана со деца. Обидете се во игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во однос со роднините и другарите, можни се конфликти, како и прекини на врски. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Сабота, недела и понеделник поволнио ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот поол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петоок оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со оптимизам, но и со авантризам. Можна е кратка врска или авантура. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Поволни ви е за работа со недвижнини, за трговија и услужни дејности. Можни се конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки проследени со љубоморни и посесиввни сцени. Влезени сте во период кога комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска врска. Ќе поседувате лидерски квалитети, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Во четврток и петок ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Периодот поволен ви е на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Бидете подалеку од конфликтите со соседите. Ќе бидете склони кон конфликти и повреди, можни се чести главоболки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе а деловно поле. Вашата доминација во однос на останатите знаци, особено во однос што ве опкружуват ќе се почувствува на секој чекор.  Ќесе најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание на политичките активности и во односот со пријателите. МОжен е раскин а старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Периодот не ви е поволен, ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, како и со претпоставените. Не ви е поволно да започнувате сопствен бизнис.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20