НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 22-ри февруари- ДО 29ти февруари 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Вторниик и сееда ќе ви го вратат расположенито, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален, промените на времето ќе ги почувствувате. Бидете подалеу од конфликтите со претпоставените и колегите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Ви сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон мнастаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Пријателите ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вторник и среда не ви се повиолни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувсатво на несаканост, љубоморни и посесивни сцен и. Четврток и петок ќе ви го вратат раположението, ќе ве исполнат со емоции. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Обрнете внимание на патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Ќе ве следи чувство на несаканост, во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота духот ќе ви биде испоолнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка Авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат пооради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од проијателите на емотивно поле. Влезени сте во период кога ќе го поситоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Ово ќе ви биде најубав период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напреедувате, ќе ви се понудат повеќе работи. Поволно е за започнување на сопствен бизнис. Можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, љубоморни ипосесивни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Оптимизмот ви се врати. Период поволен ви е за патување, за работа со странство, како и за полагаење на испити или за надобразба. Можни се чести конфликтиу со партнерот. Обрнете внимание во јавните настапи.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Сабота ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Неела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади и пртечки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Влеговте во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето, промените на времето ќе ги почувствувате. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, позајмиците и редитите. Можни се чести конфликти на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Девици ќе се појават и во медиумите. Внимавајте при настапите во јавноста и при судските процеси, ако ги имате. Можни се чести конфликти со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловна основа. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се попволни на емотивно поле, ќе ви донесат блокади пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Периодот поволен ви е за работа. Вашата доминацвија во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Периодот поволен ви е за започнување на сопствен бизнис. Можни се чести конфликти во домот, со домашните и родителите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви ја зголемат популарноста кај спроиитивниот пол. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа можна е поголема добиовка. Можни се чести конфликти со роднините и другарите, не е исклучено и раскин на врска со некого од нив. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќер ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловна основа. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти на финансиска основа. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во вторник и среда можете да очекувате подддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ви престојат кратки патувања или гостување. Нема да трпите подредена улога, ќе поседувате лиддерски квалитети. Ќе бидете  склони кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во неела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и мастеријалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Влеговте во поволен период на финаснсиско поле. Печалбата ќе ви се зголеми, ќе3 ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно за вложување и инвестиции, вложеното брзо ќе ви се врати. Можни се главоболки, ќе бидете склони кон повреди. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четвток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон брзи врски. Вашата доминација во однос на останатите знаци, особено вооднос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Можни се конфликти со пријателите, раскин на старо пријателство. Обрнете внимание на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20