НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти февруари- ДО 07ми март 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе биде склони кон кратки и брзи врски, кон заљубување. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Периодот не ви е поволен за нови почетоци. Ќе ви недостасува енергија, имунитетот на организмот ќе ви биде намален, промените на времето ќе ги почувствувасте. Обрнете внимание во односите со роднините, колегите и соседите. Можете да бидете вовлечени во озборување или скандал. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склоникон кратки и брзи врски. Влеговте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од вблијателните пријатели. Ќе ви се отворарат многу врати кои за вас беа затворерни. Кога се пријателите во прашање обрнете внимание да не бидете вовлечени во озборување или некој скандал поврзан со нив. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи дфепресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Понеделник, вторник исреда ќе ви го вратат расположението, ќе ве исполнат со емоции, ќе бидете склони кон промени  на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влезени сте во најубавиот период кога е во прашање работата или кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно е за нови почетоци. Внимавајте можат да ви се понудат сомнителни зделки, да бидете вовлечени во озборување или скандал на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК –  Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска со некого од пријателите. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Периодот поволен ви е за патување, за ранота со странство, за полагање на испити. Обрнете внимание во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесивасте на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволнина емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во период исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Промените на времето ќе ги почувствувате. Можни се конфликти со роднините на имовинска основа.Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работатата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Ово е период кога популарноста ќе ви биде зголемена, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Девици ќе се појават во медиумите. Обрнете внимание при настапот во јавноста. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следат многу блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Периодот поволен ви е за работа, за започнување на сопствен бизнис. Доминацијаста во однос на колегите ќе се почувствува. Ќе ви се понудат сомнителни  зделки. Можете да бидете вовлечени во озборување или афера на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле, ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе бидат исполнети со блокади и пречки, со љубоморни посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Се наоѓате во период кога инспирацијата ви е зголемена, но и плодноста. Можете да очекувате подддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка.Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон ртаботата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток ипеток не ви се поволни на емотивнополе. Можни се многу блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен вио е за работа со недвижнини, трговија или услужни дејности. Обрнете внимание во односите со родителите и домашните, домот може да ви биде предмет на озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во савота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Ово е период кога можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. КОмуникативноста ќе ви биде зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите добра трговска зделка. Обрнете вниомание во односите со роднините и другарите, можете да бидете вовлечени во озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка оддомашните и родителите на емотивно поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате подобрување на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Воодносите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловно поле.  Влеговте во поволен период на финасиско поле, ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Внимавајте да не бидете вовлечени во финансиски скандал. Ќе бидете склони кон претерано трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток ипеток ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Вашите пет минути дојдоа, вашата доминација вооднос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Внимавајте што потпишувате, какви одлуки донесувате. Можете да бидете вовлечени во озборување.Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20