НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми – ДО 14ти март 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односот со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловно поле. Во четврток и петок ви престојат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Ово е период кога ви недостасува енергија, кога имунитетот на организмот ви е намален. Не ви е поволно за нови почетоци. До вторник обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Можни се конфликти со препоставените и колегите. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат наљсочени кон работа, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска или авантура на работа. Ово е период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отвотрат многу врати кои за вас беа затворени. Полесно ќе ги завршуватер аботите. Политички активни ќе бидете. До вторник вниавајте да не бидете вовлечени во озборување или скандал на работа. Обрнете внимание на долгите патувања, како и во односите со странциите и личносте од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон крати и брзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влеговте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, можете да добиете повеќе понуди за работа. Обрнете внимамние во одност со подалечните роднини и странците до вторник. Можни се конфликти на финасиско поле, особено кога се во прашање имовинските односи. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспосатавувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Домашните и родителите ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Оптимзмот ви врати, полека работите ќе ги превземете во свои раце, Постојано ќе бидете во движење, можно ие подолго патување, патување надвор од земјата. До вторник обрнете внимание во односот со колегите и роднините. Можна е страсна авантура, но и чести конфликти со партнерот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на материојална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Овој период исполнет ви е со блокади и пречки, обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. До вторник обрнете вникмание во днодност сопартнерот. Можни се чести конфликти со колегите, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток ипеток емоциите ќе ви бидат насочени кон парите иматеријалните работи. Врските ќе ги воспставувате на материјална основа. Се наоѓате во период кога популарноста ќе ви биде зголемена. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Девици ќе се појават вомедиумите. До вторник обрнете внимание во односот со  колегите и соработните. Можни се проблеми или конфликти со партнерот или децата. Не е исклучена страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучено пријателство да ви помине во врска. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се поувствува. Периодот поволен ви е за започнување на сопствен бизнис. До вторник обрнете внимание во односот со партнерот и децата. Во домот можни се конфликти, проблеми со родителите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работатата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток ипеток не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени.Влезени сте во период кога ви е зголемена творечката енергија. Поволно ви е за работа ако сте во уметноста или ако работата ви е поврзана со децата. Следете ги игрите на срреќа, можна е поголема добивка. До вторник обрнете внимание вооднос со родителите и домашните. Можни се конфликти со роднините и другарите, ќе бидете склони кон ненадајни раскини на врски.Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, коннастаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Вочетврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Моно е пријателство да ви помине во врска. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. До вторник обрнете внимание во односите со роднините. Можни се конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот ви се враќа, духот ќе ви биде исполнет со оптимизам и авантуризам. можна е кратка врска или авантура. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ќе можете да склучите поволни трговски зделки. До вторник обрнете внимание на финасисите трансакции. Ќе поседувате лидерски квалитети, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поволони промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Во понеделник, вторник и среда ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни  и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции и авантуризам. Можна е крата врска или авантура. Периодот поволен ви е на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции или вложувања. До вторник обрмнете внимание што потпишувате и какви одлкуки донесувате. Можни се чести главоболки, ќе бидете склони кон конфликти и повреди. Подалеку од конфликтите со соседите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканот, љубоморни и посесивни сцени. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. До вторник обрнете внимание во односот со соседите, роднините и колегите. Можни се конфликти со пријателите, обрнете внимание на политичките активности.Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијатаИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20