НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 11-ти април- ДО 18ти април 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви бидее исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Во четврток ипеток можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучено пријателство да ви помине во врска. Поволниот период за нови почетоци ви продолжува. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на ској чекор. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Периодот не ви е поволен. Ќе ви недостасува енргија, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Обрнете внимание во односите со колегите и претпоставените. Можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота,недела и понеделник ќе ви донесат поволни проомени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Можете да очекувате поддрка од пријјателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врсти кои за вас беа затворени. Ќе покажете поголем интерес за политиката и современите технички срества. Обрнете внимание на подолгите патувања, како и во односите со странците и личносте од руга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК –  Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидарт насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Периодот поволен ви е кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредуватре. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувства. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето, особено во ракување со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насоччени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Оптимизмот во се врати. Периодот поволен ви е за работа со странство, за учење или надообразба. Обрнете внимание во односот со партнерот, можни се чести конфликти. Не е исклучена страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота,недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од дпмашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Периодот не ви е  поволен, може да биде исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финасиите и на здравјео. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти на деловно поле, со колегите и сороботниците. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле.  Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во четврток и петок емоцциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Се наоѓате во период кога популарноста ви е зголемена, многу Терезии ќе се најдат во центар на многу настани, некои ќе се појават во медиукимите. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти и проблеми со деца. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понедлник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Периодот поволен ви е за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Обрнете внимание во односот со рпдителите и домашните, можни се чести конфлкти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Периодот поволен ви е ако сте во образованието, ако работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се чести конфликти, како и прекин на врски. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда рассположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите на емотивно полле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Активностите најмногу ќе ви бидат насочени кон домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти на финасиска основа, ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучено кратка врска со некого од пријателите. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Коминукативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склучувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Поволно ви е за трговија. Ќе бидете склони кон конфликтни ситуации, нема да трпите подредена улога.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска со некого од пријателите. Периодот поволен ви на финасиско поле. Ќе ви се дадее можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестици и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнее внимание во односите со соседите, бидете подалеку од конфликтите со нив. Нервоза и главоболки ќе ве следат, како и склоност кон конфликтни ситуации. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20