НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25-ти април- ДО 02–ри мај 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон брзи врски, кон заљубување. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во  односот со партнерот и децата. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Влеговте во поволен период на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати.. Обрнете внимание во односот со пријателите, како и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бида насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа.  Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон тратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле, ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Обрнете внимание во односот со роднините и соседите, како и со претпоставените. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението, во зависност како ќе се чуватвате така и одлуките ќе ги донеесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка на емотивно поле од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон ратки и брзи врски. Прриодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, потешко ги завршувате запонатите работи и обврски. Периодот не ви е поволен за нови почетоци. Можно е активно плитиочки да се вклучете. Обрнете внимание на подолгите патувања, како и во односите со странците и личностите од руга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа, Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциитре ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставуватее на материјална основа. Влезени сте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, што ќе ви помогне побрзо да ги завршувате започнатите работи и обврски. Можни се конфликти на имовинска основа. Обрнете внимание на финансиските трансаакци. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе бидете склони да го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во четврток  петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени нарсположението. Влезени сте во најубавиот период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со партнерот, можни се чести конфликти. Не е исклучена и страсна авантура.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не исклучено авантура или врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Оптимизмот ви се враќа полека. Перопдот поволен ви е за надообразба, за работа со странство и за патувања. Обрнете вниманире во односот со колегите, можни се чести конфликти на работа, како и со седите и роднините. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота, недела и понеделник ќе ви го ватат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптомизам, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус.  Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријаелите на емотивно поле. Можно е пријателдство да ви помине во врска. Влезени се во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари и позајмиците, како и со кредитите. Можни се конфликти со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се ооволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Вторник и среда ви го враќаат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четвток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус. Популарноста че ви се зголеми, ќе  се најдете во центар на многу настани, многу Скорпии ќе се појават во медиумите. Обрнете внимание во односот со родителите и домашните, можне се чест конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, можни се блокади, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Периодот поволен ви е за работа, за започнување на сопствен бизнис. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Орнете внимание во одност со роднините и другарите, како и со преставниците на власт. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми  популарноста кај спротивнииот пол. Четврток ипеток не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Периодот повиолен ви е за љубов и деца. Ако работата ви е поврзана со уметноста или децата. Следете ги игрите на среќа, можна е погоема добивка. Можни се конфликти на финансиско поле. Не ви е поволно за инвестиции и вложувања. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделни можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна ооснова. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Активностите најмногу ќе ви бидат насочени кон домот, кон родителите. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Ќе бидете склони кон конфликти, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во  односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Комуникативноста ќе ви се зголеми, полесно и побрзо ќе воспоставувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Можмо е гостување кај некого од роднините. Ќе бидете склони кн конфликтни ситуации. Обрнете внимание во односите со соседите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20