Шокатно видео од Велика Британија (видео)! На матичните плочи за 5G антените пишува COV-19! Не случајно вирусолозите кажаа дека вирусот се шири и преку воздухот….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Останав без зборови кога го видот текстот, осбено кога го видов видеото на порталот:

           излезе со наслов:

Чудно видео на социјалните мрежи: На матичната плоча на 5G антена пишува COV-19 – ВИДЕО

           Но, мора да признам дека не ме многу изненади, а без текст останав бидејќи моите анали зборува и предходно дека 5G мрежата допринесува за ширење на корона вирусот.

Од тие причини многу земји одбија да воведат 5G технологита, бидејќи уште неиспитана како делиува врз човечкиот организам.

Само за потсетување!

„Епедимијата“ во Кина изби само во областа Вухан каде целата област беше покриена со 5G мрежата.

Во САД има најмногу заболени и починати има во САД бидејќи САД исто е покриена со 5G мрежата.

Исто се случува и во Велика Британија која по САД има најмногу починати 34 796 а заболени 246 606.

Многу лекари укажуваа дека во близина 5G столбовите зрачењето ви го одзема воздухот, токму аимптимите што ги дава 5G мрежата, се симптоми на корона вирусот.

За првпат лекарите се вчудоневидени, ова е прв висрус кој се пренесува преку воздухот, не само преку контакт.

За потсаетување, генералниот секретар на НАТО Јан Столнтеберг кажа:

Македонија ако сака да биде членка на НАТО мора да ја вовде 5G  технологијата.

Повеќе е сувишно да се зборува.

Еве го текстот во целост:

Се појавија голем број теории во врска со ефектите од мрежата 5G и тврдењето дека тие се оние кои предизвикуваат епидемија на коронавирус.

Видео од Велика Британија предизвика голем шок на социјалните мрежи, во кое работник за инсталирање на антена 5G ја отвора и ја покажува матична плоча на антената каде пишува – COV-19!

Тој сведочеше дека во претходните неколку недели, додека сите беа во своите домови, тој има инсталирано многу вакви антени и дека неговиот претпоставен изрично му наредил да не ги отвора матичните плочи.

– Јас воопшто не верувам во теории на заговор, но зошто некој би поставил такво име за матична плоча за антена 5G – рече работникот за инсталација.

Погледнете го неговото сведочење во видеото.

Споделете