НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми август- ДО 15ти август 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете емотивно исполнети, склони кон чести промени на распложението. Во зависносот како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок комуникативноста ќе ви се зголеми, ќе бидете склони кон брзи врски. Роднините и другарите ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Влезени во поволен период на емотивно поле. Преку партнерот и децата ќе доживеете радост. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Ќе бидете склони кон конфликти, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните. Ќе бидете нервозни, можни се главоболки, склоност кон конфликти и повреди. Подалеку од конфликтите со соседите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, пријателство може да ви помине во врска. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Не ви е поволно за влегување во нова врска. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете исполнети со емоции, склони кон промени на расположението. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Обрнете внимание на политичките активности и во односите со пријателите, можни се конфликти, раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате пооддршка од пријателите на емотивно поле. Денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Летврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, не ви е поволно за влегување во нова љубов или врска. Влезени сте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Можни се конфликти со претпоставените и колегите. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ –  Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка авантура и врска. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Тоа се денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Пријателство може да ви помине во врска. Вашата доминација во однос на останатите знаци, на оние што ве опкружуваат ќе се чувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание на долгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции и авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради стус. Периодот не ви е поволен. Ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Периодот не ви е поволен за нови почетоци. Можни се конфликти на финансиско поле. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота  недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоци, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влезени сте во период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Можни се чести конфликти со партнерот или страсна врска или авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Периодот поволен е за работа, кога е во прашање кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односите со колегите, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол.  Периодот поволен ви е за работа со странство, за патувања, полагање на испити, за надообразба. Можни се конфликти со партнерот и децата, не е исклучена и страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Понеделник, вторник и срееда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, ќе ви донесат ренесанса во односите со партнерот и децата. Во четврток и петок емоците ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Влезени сте во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракуувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Внимание обрнете во односите со родителите и домашните, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела можете да оекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат масочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, многу Водолии можат да се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите, како и со преставниците на власта. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон зањубување, кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Периодот поволен ви е за работа. Ќе ви се даде можност да напредувате. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Можни се чести конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20