НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти август- ДО 05ти септември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички     

ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус.  Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Влезени сте во поволен период за работа. Ќе ви се даде можност да напредувате, поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Нема да трпите подредена улога. Ќе бидете склони кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските што ќе ги воспоставувате ќе бидат повеќе поради статус отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Ова ви е творечки перид. Можете да очекувате поддршка од партнерот и децата Обидете се во игрите на среќа, можна е поголема добивка. Ќе бидете нервозни, склони кон повреди. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, можни се многу блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам и авантуризам. Можна е кратка врска. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочено кон работаа и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате поради статус. Најмногу активности ќе ви бидат насочени кон домот или околу домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија, за семеен бизнис. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна  е кратка врска. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспосавувате повеќе поради статусот. Се наоѓате во период кога кмуникативноста ви е зголемена. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Обрнете внимание во односите со колегите и претпоставените. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, популарноста кај спротивниот пол ќе ви се зголеми. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки проследени со љубоморни или посесивни дцени. Влеговте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања. Обрнете внимание на долгите патувања, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Обидете се во игрите на среќа. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста. Енергијата ви се враќа, полека работите ќе ги земете во свои раце. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете вниманиние на здравјео, како  иво ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од домашните на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Влезени сте во период кога ви недостасува енергија, потешко ги завршувате работите. Не ви е поволно за нови почетоци. Обрнете внимание во  односот со партнерот и судските процеси, ако ги имате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од домашните на емотивно пооле. Четвток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот и децата. Влезени сте во период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени, ќе ви се остварат многу неостварени желби. Обрнете внимание во односот со колегите и на здравјето. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на ,атеријална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кн кратки и брзи врски. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од домашните на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Влезени сте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Периодот поволен ви е за работа со странство, за патувања, за надообразба. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле.  Ќе бидете депресивни. Ќе ве следи чувство на несаканост. Во понеделник, вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влезени сте во период исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти со другарите и роднините. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Понеделник, вторник и среда на ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканосто. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влезени сте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Можни се конфликти на финансиско поле. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20