НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 05-ти Сетември- ДО 12ти септември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ви престои ренеса во односот со нив, поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на работа. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Влезени сте во поволен период за работа, вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Ќе ви се даде мопжност да напредувате, пволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и на судските процеси ако ги имате. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и домашните. Од домашните и родителите можете да очекувате пподдршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени во односот со партнерот и децата, преку кои ќе доживеете радост. Во четврток и петок емоциите ќе ги насочете кон  работата, кон насаните нма деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловна основа. Влезени сте во период кога можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со коегите, можни се конфлити, ќе бидете склопни кон повреди на работа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивна основа. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и домашните. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Период поволен ви е за семеен бизнис, како и за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфлкти со партнерот и децата, ќе биде склони коцка и авантуризам. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склучувате врски. Ќе ви се  даде мпжност да склучите поволна трговска зделка. Можни се конфликти во домот. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на материјална основа. Во четврток  и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Периодот поволен ви е на финансиска основа. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувсто на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Енергијата ви се враќа, работите повторно ќе ги змете во свои раце, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Можни се конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела ио понеделник можете да очекувате подддршка од пријателите на емотивно поле. Тое се денови кога ќе го оистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Четврток и петок ви го враќаат расположението. Ќе ве исполнат со емоции, ќе бидете склони конн чести промени на расположението. Периодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, потешко ги завршувате започнатите работи и обврски. Ќе бидее склони кон конфликти и повреди, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Црските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Денови кога ќе го поистоветуват пријателството и љубовта.Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Можете да очекувате поддршка од пријателите. Особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врсти кои за вас беа затворени, ќе ви се остварат многу желби.Бидете подалеку од конфликтте, особено со соседите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Ножна е кратка врска илли авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можрете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Влеговте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Поволно ви е за започнување на сопствен бузнис. Обрнете внимание на политичките активности и во односите со пријателите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон ртаботата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Перриодот поволен ви е за патувања, за работа со дтранство, за полагање на испити или за надообразба. Обрнете твнимание во односите со колегите и претпоставените. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми ппуарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и перток ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Влезени  сте во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и крдитите. Обрнете внимание во односот со странците и личностите од друга религија, како и на долгите патувања, патувањата надвор од земјата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток ипеток не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Ќе се најдете во центар на многу насстани, популарноста ќе ви се зголеми, некои Риби ќе се појацат во медиумите. Периодот поволен ви е започнување или расчистување на судски спорови, ако ги имате. Онрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20