НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти сетември- ДО 26ти септември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички     

ОВЕН – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Нредела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Уште ова недела ќе се чувствува вашата доминација во однос на колегите. Поволна ви е за започнување на сопствен бизнис. Ќе бидете напнати, склони кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесе блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Можете да очекувате поддршка од парртнерот и децата. Обидете се во игрите на среќа. Бидете подалеку од конфликтите, особено со соседите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесе поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Поволно ви е за работа со  недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание во односите со пријателите и на политичките активности.   Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја згоеми популарноста кај спротивниот пол. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склпувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Можни се конфликти со колегите и претпоставените. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота можете да очекуват поддршка од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги восшпоставувате на деловна основа. Поволниот финански период ќе ви потрае уште оваа недела. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Не ви е поволно за полагање на испити и патувања. Обрнете внимание во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и деругарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки врски. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Вашата доминација во однос на останатите знаци ќе се почувствува уште ова недела. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание на финансиите и на зравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Уште ова недела ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате започнатите работи и обврски. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и на судските процеси ако ги имате. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во недела и понеделник ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспостстасувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивна основа. Ќе бидете склни кон заљубување, кон кратки врски. Уште оваа недела можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Обрнете внимасние на работата, можни се чести конфликти со колегите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда ви се враќа расположението, ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Уште ова недела поволна ви е кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Можни се проблеми со партнерот и децата, проследени со чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во недела и понеделник можете да ичекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Неделава поволна ви е за патување, полагањее на испити, за работа со странство. Обрнете внимание во односите со домашните, можни се чести конфликти со домашните и родителите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда мжете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Уште ова недела ќе ги чувствувате блокадите и пречките. Обрнете внмимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поидстоветувате пријателството и љубовта. Неделава ќе бидете во центар на вниманието, популарноста ќе ви се зголеми. Можни се конфликти на финансиско поле. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20